Daniel Onoriu divorțează pe bune! Spune că are motive, chiar dacă „soția m-a spălat când eram în scaun cu rotile”

Daniel Onoriu divorțează pe bune! Spune că are motive, chiar dacă „soția m-a spălat când eram în scaun cu rotile”
Slab și pus pe fapte mari, pilotul Daniel Onoriu se pregătește de divorț. Nu îl rabdă inima să se separe în liniște, dacă chiar o va face, de cea care i-a fost alături șase ani.

Nu de puține ori separările în lumea mondenă sunt foarte vocale. Pilotul Daniel Onoriu face valuri de câteva zile. Ba  se desparte, ba se împacă. Mai nou, divorțează, după cum a notat pe Instagram. Acolo unde și-a postat o fotografie „la patru ace”, probabil ca să vadă populația feminină ce bărbat bine este.

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă din cauza unei operaţii de micşorare a stomacului soldată cu probleme, iar prognosticul a fost că nu va mai putea pilota vreodată. În vârstă de 44 de ani, sportivul a ajuns la peste 100 de zile de spitalizare. Au fost luni de suferințe, de care, însă, a scăpat.

„Eu am avut 114 kilograme înainte de operaţie. Am avut prieteni care au avut şi 140-150. Au făcut operaţie ca să slăbească. M-au încurajat. Şi am făcut operaţia şi uite că din toţi oamenii pe care îi cunosc, tocmai mie mi s-a întâmplat să stau 55 de zile în comă şi peste 100 de zile internat în spital. Voiam eu, pentru mine, eu am fost sportiv, nu mă suportam gras, nu îmi plăcea de mine”, spune Daniel Onoriu, citat de Click, în aprilie.

Soția sa i-a fost alături în tot acest coșmar, l-a îngrijit, s-a luptat cu autoritățile, a făcut tot ce era omenește  posibil și încă peste. Urmarea: zilele trecute, Daniel Onoriu a declarat pe rețelele de socializare că vrea să divorțeze de soția sa, cea care i-a fost alături în cele mai grele momente ale vieții și cu care este căsătorit de șase ani. În cadrul unei emisiuni însă, pilotul a spus că totul a fost o glumă, afirmând și care a fost motivul acestor vorbe grele. Se pare că a fost foarte deranjat de faptul că soția nu vrea să facă copii și nu îl susține în carieră.

De ce a decis Onoriu să divorțeze pe bune

Postarea nu mai e vizibilă, dar marți, „Ono” a făcut o alta. Lungă și explicativă. În care anunță că divorțează pentru că a fost părăsit de „cea mai curată și harnică femeie”.

„Am fost părăsit! Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze. A fost real motivul divorțului dar am încercat să-l ascund creând o scăpare. Dragilor, sunt un fost păcătos plin de gagici în trecut, care a fost înșelat de fosta dar a și înșelat, și a durut atât de tare încât mi-am spus că nu o voi face niciodată.

Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și, cel mai dureros, e că nu vrea să-mi facă un copil măcar. Voi o să spuneți așa cum ați mai sus „te iubește domne”, dar eu va spun că am niște simțuri pe care le-am dezvoltat când eram copil printre tot felul de băieți de cartier și când simt, eu simt. Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată, dar cu siguranță o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească.

Nu vă dau mai multe detalii dar o să am grijă de ea oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită. E una din cele mai frumoase femei din viață mea, cea mai curată, cea mai harnică și cea mai curată. Nu a fost să fie, eu m-am străduit dar fără nici un rezultat. Edit: Încă ceva, am fost la Câmpulung Muscel, Sibiu, Baia Mare și m-a lăsat singur.

Nu îmi susține pasiunea în care am investit bani și am făcut performanță dar am și suferit că nimeni altul. De ce? DA! M-a îngrijit în spital ca nimeni altul, dormea în mașină, nu mai intra în casă pentru că mă vedea. M-a spălat în baie când eram în scaun cu roțile, m-a îngrijit ……. 🤗”, a  notat Daniel Onoriu pe Instagram.

Planurile lui Onoriu, după ce își găsește iubită, revine în competiții

După ce își va găsi o iubită „care să îl merite”, Daniel Onoriu vrea să revină în competițiile sportive. El a participat zilele trecute ca privitor la raliul unde mașina sa a fost expusă.

„Azi a fost o zi frumoasa. M am reîntâlnit cu foști colegi de curse… Din păcate nu am avut accept medical sa particip în concurs pentru ca asa au au vrut cei de la spital unde am făcut analize! Sunt un om care a stat 55 de zile în coma și 104 zile la terapie intensiva și abia pot sa merg pe picioare pentru ca sau atrofiat mușchi.


Cu toate astea am făcut un efort mare sa revin pe traseu și sper sa fac sport la sala și piscina și cu câteva zile sa fiu apt medical pentru următoarea cursă”, a punctat sportivul pe rețelele sociale.

Sursa foto: instagram