Daniela Crudu a ales cel mai sexy costum de baie pentru o zi la piscină

Daniela Crudu a ales cel mai sexy costum de baie pentru o zi la piscină
Daniela Crudu a încins din nou imaginația bărbaților. În weekend, vedeta s-a bălăcit la piscină într-un costum de baie care a lăsat să se vadă talia de viespe, bustul generos și picioarele perfecte.

A fost primul weekend cu vreme frumoasă, iar vedetele nu au ratat o ședință de bronzat. Una dintre cele mai sexy asistente TV, Daniela Crudu, s-a distrat în acest weekend la piscină.  Ea a ales să se bucure de cel mai însorit weekend de până acum alături de prietenii săi.

Daniela Crudu a ales cel mai sexy costum de baie

La piscină, servind o băutură fină, așa cum îi place, bruneta s-a bălăcit cât a fost ziua de lungă, și a profitat și de razele soarelui. Bineînțeles, Cruduța a postat o fotografie pe Instagram, în care își etala nurii, iar fanii s-au grăbit să o laude. În jumătate de zi, Daniela Crudu a strâns cu această poză aproape 18.000 de inimioare.

Noul său costum de baie i-a pus în evidență trupul perfect al Cruduței, care se poate lăuda cu un trup de viespe, chiar și după lunile de pandemie, petrecute în casă.

Picioarele lungi, sânii voluptoși, abdomenul plat și posteriorul perfect au făcut ca fotografiile realizate pe marginea piscinei, publicate mai apoi pe pagina de Instagram, să fie unele de senzație.

Pe Daniela Crudu ați văzut-o recent în show-urile de divertisment ”Ultimul trib”, ”Asia Express”, ”Nea Marin”.