Daniela Crudu a dat bomba anului. Bruneta a făcut anunțul care a rupt internetul în două

Daniela Crudu a dat bomba anului. Bruneta a făcut anunțul care a rupt internetul în două
Daniela Crudu e mai hotărâtă ca niciodată să devină femeie de casă. Primul pas a fost făcut.

Daniela Crudu s-a săturat de trecut și vrea, mai mult ca niciodată, să se facă fată cuminte.

Daniela Crudu a dat bomba anului. Bruneta a făcut anunțul care a rupt internetul în două

Cu puțin timp în urmă, frumoasa brunetă vorbea despre bărbatul care îi este alături în ultimul an, un afacerist de succes, iar acum dă cea mai tare veste: e însărcinată în trei luni. Ea va deveni pentru prima dată mamă și a mărturisit că iubitul ei consideră că este cel mai potrivit pentru ea. Mai mult, ea spune că urmează să își întemeieze și o familie cu acest bărbat. Cât privește sexul bebelușului, încă nu a aflat dacă va avea fetiță sau băiețel.

„Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important”

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului. Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret.

E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja.”, a mai spus Daniela Crudu, pentru Fanatik.

Își vinde apartamentul din București

În ultima perioadă, Daniela s-a mutat în Suedia alături de sora sa și intenționează să vândă și apartamentul din România. ”Am decis să vând apartamentul din București pentru că o să vreau să îmi iau o casă. M-am plictisit, m-m săturat după 12 ani să stau în apartamentul ălă. E momentul să fac o schimbare.

Mă mai gândesc dacă îmi iau casă în România sau în Suedia. Aici, în Suedia, cel puțin în ultimul timp, tot stau. Ar fi mișto, îți dai seama, să stau aici, în Suedia, să iau casă. Apartamentul îl dau cu 99.000 de euro, e mare, e frumos. Îl dau și mobilat, are și loc de parcare… Un apartament cu două camere, aici, în Suedia, e vreo 120.000 de euro”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram