Ce decizie a luat soțul Andreei Antonescu când a aflat că e însărcinată cu un alt bărbat

Ce decizie a luat soțul Andreei Antonescu când a aflat că e însărcinată cu un alt bărbat
De când a aflat că e însărcinată, Andreea Antonescu e în culmea fericirii și abia așteaptă să-și strângă copilul în brațe.

Andreea Antonescu va fi o femeie liberă care poate să-și trăiască liniștită povestea de dragoste alături de noul iubit.

Ce decizie a luat soțul Andreei Antonescu când a aflat că e însărcinată cu un alt bărbat

Se pare că a venit momentul ca Andreea Antonescu să divorțeze. Sursele invocate de Click spun că ea și Traian Spak au decis, în sfârșit, să divorțeze legal și fiecare să-și vadă de viața lui. Mai mult, pentru că artista este însărcinată în patru luni, Traian, cu care Antonescu a păstrat o relație frumoasă de dragul fetiței lor, Sienna, va veni în România să semneze actele. Un gest frumos din partea bărbatului care dorește ca bebelușul să poarte numele tatălui, Victor Vrînceanu.

„Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă”

„Traian vine luna viitoare în România. El nu a fost de foarte mulți ani, dar vine pentru Andreea și Victor, tocmai pentru ca ei să poată creștina copilul cum trebuie și ca micuțul să aibă numele tatălui. Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă.

Copilul nu va purta numele lui Traian, nu este o situație pe care să o dorească cineva, așa că se va pronunța divorțul, toată lumea e fericită. Traian și Andreea oricum nu mai sunt împreună de patru ani, ei au păstrat o relație bună pentru Sienna, dar și din respect pentru ei, că au fost, totuși, căsătoriți atâția ani.”, au declarat sursele.

Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian

Chiar dacă nu mai sunt împreună de câțiva ani, toată lumea se întreaba de ce Andreea nu se desparte oficial de Traian. De altfel, vedeta a anunțat cu ceva timp în urmă că toate actele sunt pregătite și așteaptă doar ca Traian să semneze. „Nu am divorțat nici acum!

Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai mă răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!” , a spus artista anul acesta.

Sursă foto: instagram