Daniela Crudu nu glumește: Cine vrea să doarmă în patul ei trebuie să plătească o sută de mii de euro. Și deja există doritori!

Daniela Crudu nu glumește: Cine vrea să doarmă în patul ei trebuie să plătească o sută de mii de euro. Și deja există doritori!
Daniela Crudu e focusată pe făcut bani. Se pare că nu o mai interesează acum nimic altceva.

Daniela Crudu vrea bani și un stil de viață mai bun! S-a hotărât să-și vândă apartamentul din București, dintr-un cartier liniștit, și a postat un anunț pe rețelele de socializare. Cât privește prețul, acesta nu e accesibil oricărui buzunar, dar nici foarte piperat. E vorba de 99.000 de euro pentru apartamentul cu două camere, situat în Drumul Taberei, cu o suprafață de 88 de mp.

În plus, Daniela a specificat că norocosul care îl va cumpăra va beneficia și de toată mobila, inclusiv de patul ei!, dar și de o terasă de vreo zece metri pătrați și un loc de parcare subteran.

„Îmi vând apartamentul! Se vinde cu tot cu mobilă”, a scris fosta asistentă TV pe Instagram.

„Vă prezentăm spre vânzare un apartament compus din 2 camere, cu o suprafață de 88 mp, situat într-un imobil D+P+4, în zona Drumul Taberei, foarte aproape de mijloacele de transport/Metrou.

Imobilul este situat la parter (înalt), blocul având și Demisol, cu o suprafață utilă de 77 mp și terasă închisă de 10, 73 mp, construit în anul 2008, dispune de finisaje de o calitate superioară, centrală termică pe gaz, loc de parcare subteran, accesul în complex este prevăzut cu barieră, mobilat și utilat modern”, se arată în anunț.

A renunțat la televiziune după ce ar fi lovit-o Nea Marin

În ediția cu numărul 20 a show-ului de la Antena 1 „Poftiți pe la noi. Poftiți prin țară“ din data de 17 ianuarie,  s-a petrecut un incident care, pe sticlă, nu s-a văzut decât parțial, scrie cancan.ro.

Ceea s-a văzut a fost tachinajul pe care Nea Marin l-a făcut la adresa Danielei Crudu: de ce și-a făcut operații estetice, că era mult mai frumoasă înainte de operațiile estetice etc.

Momentul în care Cruduța îi aruncă lui Nea Marin cu lalelele în cap (Foto: captură video)

Enervată de jigniri, Daniela a luat niște flori dintr-o vază și i le-a aruncat lui Nea Marin în față – și asta s-a văzut pe sticlă.

Când a prins momentul potrivit, Nea Marin i-a tras un pumn Danielei de-a văzut, săraca, stele verzi, lalele galbene și păsărici albastre – asta nu s-a mai văzut pe sticlă. Pumnul lui Nea Marin a căzut la montaj, dezvăluie sursele CANCAN.RO.