A fost mereu în topul celor mai apetisante vedete tv, însă în ultimii ani Daniela Crudu a uitat definitiv de sticlă. Ea a explicat și care are e motivul.

Daniela Crudu nu vrea să mai audă de televiziune. Există și o explicație

A trecut ceva vreme de când Daniela Crudu s-a retras din televiziune și sub nici o formă nu vrea să mai stea în lumina reflectoarelor. Ce se întâmplă oare cu fosta asistentă a lui Dan Capatos că a renunțat la toate proiectele TV, s-au întrebat mulți dintre fanii ei. Bruneta a spus că televiziunea nu mai reprezintă o provocare pentru ea, pentru că tot ce a avut de arătat, a făcut. Chiar și așa, Daniela spune că nu ar spune nu unui proiect cu totul ieșit din comun.

„Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă”

”M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă.

Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși Nu”, a spus Cruduța pentru Playtech.

Daniela a traversat și perioade mai tumultoase în viața sa privată, dar acestea par că au rămas în urmă, iar tânăra s-a maturizat și a pornit spre crearea unei alte cariere. De o bună bucată de timp, le are aproape și pe mama sa și pe soră.

Din ce trăiește acum frumoasa brunetă

Chiar dacă a rupt-o cu televiziunea, asta nu înseamnă că Daniela Crudu nu câștigă bani, pentru că vedeta se descurcă foarte bine din contractele de imagine pe care le are:

”Am un shooting la Sibiu, la un brand de vodkă. Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie…Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri. Am contracte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine”, a afirmat bruneta.

Pentru prima dată și-a prezentat mama fanilor

Despre Daniela Crudu se știa că ea și sora ei au fost crescute de tată, într-un apartament din Rahova, mama fiind plecată de ani de zile în Italia, la muncă. Vedeta este foarte discretă în ceea ce privește viața personală și familia sa, însă când a avut loc vreun eveniment important în viața ei, ș-a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram. De curând, sora Danielei Crudu s-a căsătorit, iar focoasa brunetă nu a ținut secret acest eveniment. A publicat fotografii și, pentru prima oară, una în care apare mama sa. O frumusețe de femeie, apreciată foarte tare de comentatorii fiicei sale care i-au vizitat pagina de socializare. Este evident că Ana și Daniela Crudu au moștenit frumusețea de la mama lor, Florentina, căci seamănă foarte mult.

Mama Danielei și a Anei a plecat din țară când Daniela avea 13 ani. S-a înțeles cu soțul să muncească în Italia pentru a le fi mai ușor să-și crească fetele. Atunci când Daniela a intrat în televiziune, ca asistentă la emisiunea lui Capatos, mama Florentina nu era în țară, dar s-a bucurat pentru realizarea fiicei sale. Cu timpul, distanța și-a spus cuvântul, iar în anul 2013 părinții fetelor au decis să divorțeze. Apoi, câțiva ani mai târziu, mama s-a întors în țară alături de bărbatul cu care își refăcuse viața. Au intrat în afaceri imobilare și se pare că astăzi se bucură de succes financiar în proiectul inițiat. Planurile Danielei nu au legătură cu afacerile mamei.

Sursă foto: instagram