Fulgy avertizează: „Capatos are dreptate. Sunt un pericol public”

Fulgy avertizează: „Capatos are dreptate. Sunt un pericol public”
Încearcă să-și reabiliteze imaginea în fața românilor și a părinților săi. Fulgy rămâne însă speriat de ceea ce a pățit la dezintoxicare, dar recunoaște că se poate transforma într-un pericol public.

Vrea să-și facă părinții mândru și de aceea face eforturi ca să-și schimbe stilul de viață. Pe de altă parte însă, tânărul spune că poate fi un pericol public dacă cineva îl deranjează.

Fulgy avertizează: „Capatos are dreptate. Sunt un pericol public”

În emisiunea lui Dan Capatos, Fulgy părea că a redevenit un băiat liniștit și educat. Tânărul și-a dat seama că a sărit calul de multe ori și a vrut să explice tuturor prin ce trece din cauza drogurilor. „De când am fost internat cele trei săptămâni, mi-am socotit foarte bine viața. Mă bucur că m-am trezit, îmi fac proiectele mele și umblu doar cu familia și cei mai apropiați prieteni, fini, nași ori cumetri.

Mesajul meu pentru toți părinții și toți copiii este să aveți grijă ca nu cumva odată în viață să vă drogați. Pentru că veți pierde cele mai mari satisfacții. Dacă v-aș spune adevărul, prin ce am putut să trec din cauza consumului de droguri… Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii legat 24 de ore de un pat”, a mărturisit băiatul Clejanilor.

„Mama face pâs și facem milioane de euro”

Pe de altă parte, Fulgy a vorbit și de situația financiară a familiei sale, mărturisind că nu a dus niciodată lipsa banilor. „Mama face pâs și facem milioane de euro. Mama mea e numărul unu cu vocea ei, iar tata, cel mai înțelept bărbat pe care l-am văzut vreodată. Mama e Florin salam în varianta feminină, iar tata e un geniu. În fiecare seară îmi voi mulțumi bunuțului Dumnezeu că am lângă mine oameni care mă iubesc”, a mai spus tânărul.

„Câte mi s-au întâmplat cu Nelson Mondialu, cu Velea…”

Chiar dacă recent l-a amenințat pe Capatos că-i va da foc, Fulgy a conștientizat că a mers mult prea departe și i-a dat dreptate prezentatorului. „Are dreptate, sunt un pericol public. La cât de calm sunt acum, dacă mă enervează cineva sunt în stare de orice. La câtă ură am strâns în mine… Câte mi s-au întâmplat cu Nelson Mondialu, cu Velea la care m-am dus cu sufletul deschis… De aceea mi-am luat apartament la Miami, pentru că vreau să fiu liniștit”, a mai spus el.

„Florin Salam e pansamentul meu”

Nu în ultimul rând, Fulgy a spus că singurul om care reușește să-l calmeze în orice moment este Florin Salam. „Când îl aud cântând, mi se zbârlește pielea pe mine. Mă bagă în ce stare vrea el. Ca el nu se va mai naște pe acest pământ. Îl iubesc și-i doresc tot binele din lume”, a declarat băiatul Clejanilor.

Sursă foto: Instagram