Daniela Crudu, răsfățată într-un avion privat de noul iubit. Imaginile spun totul

Daniela Crudu, răsfățată într-un avion privat de noul iubit. Imaginile spun totul
Daniela Crudu a reușit să pună pe jar internauții după ce a postat pe social media o imagine cu ea într-un avion privat. Se pare că fosta asistentă TV se întorcea dintr-o vacanță de lux în care fusese plecată cu noul iubit. Și a dat oarece indicii.

Imaginile vorbesc de la sine despre cum o răsfață iubitul bogat pe Daniela Crudu. Daniela Crudu a postat o fotografie pe social media unde lasă să se înțeleagă că are un nou iubit. Se pare că de data aceasta a ales să fie foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, scrie Evenimentul Zilei.

Iar acum, dacă e să ne luăm după imaginea postată cu ea în avionul privat, noua cucerire este un bărbat cu siguranţă bogat. Altfel nu și-ar permite astfel de călătorii. Iar imaginea i-a pus pe jar pe toţi cei care o urmăresc.

Cum o răsfață iubitul bogat pe Daniela Crudu. Imaginile spun totul

Potrivit celor relatate de Antena Stars, Daniela Crudu a fost într-o vacanță de lux alături de noul bărbat misterios din viața. Încă nu vrea să îi dezvăluie identitatea.

Daniela Crudu și pofta de măritiș

Bruneta a declarat în repetate rânduri că nu își dorește să îmbrace vreodată rochia de mireasă.  Mai de mult, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Daniela Crudu a recunoscut că avea planuri de măritiș cu iubitul croat bătăuș.

Însă după episodul violent de care a avut parte,  a revenit la vechea idee. „Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație cu un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”, a transmis Daniela Crudu pe Facebook.

Anul trecut, Daniela Crudu a fost agresată fizic de propriul iubit. Aceasta a bătut-o grav,  iar Daniela Crudu a ajuns la spital. Pentru o bună perioadă a lăsat deoparte conturile de socializare și nu s-a mai afișat. Imediat după scandal fosta asistentă TV s-a despărţit de iubitul său. Anul acesta, vedeta și-a schimbat silicoanele. Iar acum se pare că se bucură și de un nou iubit.

Sursa foto: Instagram

Patronii Dedeman se mută lângă palatul lui Gigi Becali. Imobilul lor are și adăpost antiatomic