Daniela Gyorfi, o supraviețuitoare prin definiție! A făcut primul pas în afaceri și și-a deschis două cluburi

Daniela Gyorfi, o supraviețuitoare prin definiție! A făcut primul pas în afaceri și și-a deschis două cluburi
E una dintre cele mai iubite artiste de la noi, mereu apreciată pentru sinceritatea de care dă dovadă. Daniela Gyorfi e pusă pe lucruri mari.

Daniela Gyorfi vrea să facă mai mult, așa că s-a pus pe treabă și a intrat în lumea afacerilor. Iată ce le-a povestit fanilor.

Daniela Gyorfi nu se sperie de nou. A făcut primul pas în afaceri și și-a deschis două cluburi

Are o carieră de zeci de ani în industria muzicală și încă multe de spus și de făcut. Daniela Gyorfi a reușit mereu să se reinventeze, iar acum a aspirat la titulatura de afaceristă. Fără să-i pese de gurile rele, artista și-a deschis două cluburi în buricul Capitalei și e convinsă că va avea noroc și va avea profit.

„Dacă nu facem acum pasul, atunci când o îl mai facem?”

,,Ne-am dorit foarte mult o schimbare. Am simțit nevoia aceasta chiar înainte de pandemie. Noi am crezut că pandemia o să treacă în 6 luni sau un an, dar, până la urmă, am spus: <<Dacă nu facem acum pasul, atunci când o îl mai facem?>>

Mă bucur mult că a înțeles acest lucru, cum și eu am înțeles la rândul meu dorințele lui. Acum ne-am implicat într-o afacere, am deschis două cluburi, a mărturisit blondina”, a spus Daniela pentru Ego. Dar schimbările nu s-au oprit aici, pentru că Daniela a schimbat și casa, iar noua ei locuință este tot ce a visat vreodată.

Operații estetice pe bandă rulantă

Daniela se numără printre primele vedete care au recunoscut că au apelat la intervențiile estetice, pentru că și-a dorit mereu să arate perfect. Și-a schimbat de mai multe ori implanturile, dar nici acum nu e mulțumită de ceea cea ieșit, însă evită o nouă operație, pentru că nu mai vrea să sufere.

Nici cu fațetele pe care le-a pus n-a fost mai ușor, pentru că s-a trezit cu o infecție puternică, așa că a trebuit să le scoată și să el înlocuiască.  ”Nasul mi-a ieșit din prima. Îmi căzuse zgârciul și m-am dus și m-am operat. (…) Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri. Când îți faci niște lucru își faci ca te simți bine. Mie îmi place să arăt bine”, a mărturisit Daniela.

Sursă foto: instagram