Daniela Gyorfi și-a împlinit cel mai mare vis. Cu lacrimi în ochi, a închis ușa trecutului

Daniela Gyorfi și-a împlinit cel mai mare vis. Cu lacrimi în ochi, a închis ușa trecutului
2022 se anunță unul cu multă bucurie pentru Daniela Gyorfi. Vedeta a făcut deja un pas mare.

S-a chinuit foarte mult, dar acum a reușit să-și facă cea mare bucurie. Ce se întâmplă cu Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi a început anul în forță. Și-a împlinit cel mai mare vis

Începutul de an o găsește pe Daniela Gyorfi cu ochii în lacrimi de fericire. După mulți ani în care a visat la asta, cântăreața a reușit, în sfârșit, să aibă o casă pe pământ, în Otopeni. Cântăreața este acum în pregătiri, pentru că urmează să se mute din apartamentul unde a locuit cu regretata sa mamă. Chiar dacă se desparte de locuința în care amintirea mamei era prezentă în fiecare colțișor, chiar dacă va avea lacrimi când va închide ușa în urma ei, Daniela se bucură că i-a venit rândul șă construiască ea un viitor fiicei sale.

Cea mai fericită este Maria, care i-a spus Danielei că-și dorește o cameră imensă. Cu siguranță acest lucru se va întâmpla, dar Maria va trebui să plece de la școala unde învață acum pentru că se va muta într-o altă zonă a orașului.

Daniela a ales să locuiască la parter

„A fost bine de Revelion, am cântat la un eveniment sold out, de lângă Madrid, în Spania. A fost un eveniment foarte frumos și lumea s-a distrat. E adevărat că anul nou ne prinde cu casă nouă. Sper să ne mutăm în curând. Azi (2 ianuarie, n.r.) ne întoarcem din Spania, apoi trebuie să începem să mobilăm casa, să amenajăm.  Trebuie să îi caut școală Mariei, în zona în care ne vom muta. Trebuie să o transfer, să vedem!

Maria este nerăbdătoare și foarte încântată că ea o să aibă camera cea mai mare, dintre dormitoare. Fii-mea e cea mai încântată. Zice: «Mami, te rog, ţine cont de mine, vreau o cameră mare. Cea mai mare». Vrem să facem o investiţie, să facem şi o schimbare. Stau într-un un bloc construit în 1986”, a povestit cântăreața. Noua locuință a familiei are trei dormitoare, dar și living, bucătărie și trei băi și are două etaje. Daniela a ales să locuiască la parter.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre