Daria Radionova a revenit la sentimente mai bune față de fostul logodnic arab. Imaginile momentului – Exclusiv

Daria Radionova a revenit la sentimente mai bune față de fostul logodnic arab. Imaginile momentului – Exclusiv
Focoasa moldoveancă ce s-a iubit cu Alex Bodi și a fost la un pas să devină nevasta lui, apoi, după logodna ratată, a avut grijă să își pună pe deget un alt inel de logodnă, are grijă să păstreze relațiile bune cu foștii. Acum pare că e în tandrețuri cu ultimul logodnic, un cântăreț arab bogat.

Daria Radionova deține o impresionantă colecție de inele de logodnă și ar putea să-și deschidă oricând o bijuterie. Blonda voluptoasă obține diamante pe bandă rulantă de la iubiții ei milionari, apoi îi lasă cu ochii în soare. Așa a procedat și cu Alex Bodi, apoi a venit rândul cântărețului arab Pooyan Mokhtari, cu care a început o relație în vara anului trecut. la finele toamnei, cu inelul de logodnă pe deget, i-a spus acestuia „pa”.

Cei doi se mutaseră împreună la Londra, iar arabul îndrăgostit lulea, a cheltuit zeci de mii de euro pentru a o binedispune pe blondă. Făceau numai cumpărături de la Luis Vuitton, iar el o răsfăța cu sute de buchete de trandafiri.

Daria și Pooyan și-au spus „Adio!” la doar o lună de la cererea în căsătorie. Rusoaica a șters însă toate pozele cu Pooyan, lăsând de înțeles că nu e loc de întoarcere. Din relația cu arabul cântăreț, Daria a plecat cu un inel cu diamant de 2 carate, cu mai multe haine și genți de la firme de lux, alte bijuterii și un tunning la mașină. În alte cuvinte, focoasa „Bianca Drăgușanu de Rusia” i-a dat îndrăgostitului o gaură de aproximativ 100.000 de euro pe o distracție de doar 3 luni.

Daria Radionova, din nou împreună cu Pooyan Mokhtari

Apoi a plecat în vacanță la schi, cu fostul logodnic, Alex Bodi. de care, ulterior, s-a despărțit din nou. Zilele acestea, rusoaica, ce s-a mutat temporar la Monaco, a revenit în brațele lui Pooyan. Cei doi se află la Monaco unde au participat la Balul Prinților și Prințeselor, organizat la Hotel Hermitage.

Cătălin Botezatu a fost unul din sponsorii evenimentului, după cum s-a lăudat pe Instagram, unde a postat și o fotografie alături de cântărețul arab care a rămas cu inima frântă, o vreme, din cauza Dariei Radionova. Cu ocazia evenimentului, Pooyan și Daria s-au fotografiat în ținute asortate, Versace, la o plimbare cu elicopterul.

Totuși, diva a ținut să puncteze, la InstaStory că  nu este într-o relație „de mult timp”. În contrapartidă, fotografiile alături de Pooyan, le-a postat pe feed.

Sursa foto / video: Instagram