Daria Radionova le ia inelele și fuge! S-a despărțit și de logodnicul arab după ce l-a uscat de bani, ca pe Alex Bodi

Daria Radionova le ia inelele și fuge! S-a despărțit și de logodnicul arab după ce l-a uscat de bani, ca pe Alex Bodi
EXCLUSIV. Daria Radionova, rusoaica focoasă cu care s-a iubit și logodit și Alex Bodi – în timp ce afaceristul încă mai forma un cuplu cu Bianca Drăgușanu, face bani din despărțiri!

Daria Radionova deține o impresionantă colecție de inele de logodnă și ar putea să-și deschidă oricând o bijuterie. Blonda voluptoasă obține diamante pe bandă rulantă de la iubiții ei milionari, apoi îi lasă cu ochii în soare.

Daria și Pooyan

Ultima „victimă” a Dariei este cântărețul arab Pooyan Mokhtari, cu care se iubea de câteva luni. Cei doi se mutaseră împreună la Londra, iar acesta, îndrăgostit lulea, a cheltuit zeci de mii de euro pentru a o binedispune pe blondă.

Din păcate pentru el, Daria a rupt relația zilele trecute, iar astăzi a postat un clip de la geamul penthouse-ului din Londra, spunând că „Întotdeauna după furtună apare un curcubeu”.

Și-au spus „Adio!” la doar o lună de la cererea în căsătorie.

Rusoaica a șters însă toate pozele cu Pooyan, lăsând de înțeles că nu e loc de întoarcere. S-a retras însă, într-un moment oportun, pentru că întrebările despre viitoarea nuntă deveneau tot mai insistente.

Din relația cu arabul cântăreț, Daria a plecat cu un inel cu diamant de 2 carate, cu mai multe haine și genți de la firme de lux, alte bijuterii și un tunning la mașină. În alte cuvinte, focoasa „Bianca Drăgușanu de Rusia” i-a dat îndrăgostitului o gaură de aproximativ 100.000 de euro pe o distracție de doar 3 luni.

Daria a fost cerută de cântăreț într-o atmosferă de vis.

Pooyan i-a pus marea întrebare Dariei pe 28 septembrie, iar despărțirea a venit la fix o lună de la acest moment.

Daria a mai păstrat pe Instagram doar miile de trandafiri pe care le primea de la arab.

Daria l-a văduvit de inel și pe Bodi

Daria și Alex Bodi au format un cuplu pe perioada în care el era încarcerat la Craiova, fiind implicat într-un dosar de trafic de persoane și substanțe interzise.

Alex Bodi a căzut și el în mrejele Dariei, înșelând-o pe Bianca Drăgușanu cu rusoaica chiar sub nasul ei. De altfel, ea a fost și motivul pentru care cei doi s-au despărțit.

Daria a acționat isteț și a stat o lună de zile mutată în casa lui Bodi, dar o mare parte din timp acesta s-a aflat în arest preventiv, la Craiova. Astfel, ea a stat singură și a așteptat ca iubitul ei să se reîntoarcă „pe domiciliu”, iar când a făcut-o, Bodi s-a și aruncat într-un genunchi cu cererea în căsătorie.

Alex Bodi i-a oferit Dariei un inel de la o mare casă de bijuterii, scump. Aceasta a răspuns afirmativ, însă l-a părăsit la câteva săptămâni după și l-a anunțat că nu are de gând să-i returneze inelul. Chiar Bodi a povestit despre acest aspect în cadrul unui interviu.