Exclusiv. S-a dat alarma în arest pentru Alex Bodi! Prietenii și părinții lui sunt disperați

Exclusiv. S-a dat alarma în arest pentru Alex Bodi! Prietenii și părinții lui sunt disperați
Afaceristul Alex Bodi a ajuns din nou după gratii, după ce nu s-a prezentat la termen, în instanță. Vestea că va petrece o lună de zile „la răcoare” l-a debusolat total pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi este anchetat într-un dosar de trafic de persoane, de droguri și alte nenorociri, însă acesta susține că e complet nevinovat. Cu toate acestea, chiar și fosta lui soție a depus mărturie în fața anchetatorilor despre perioada în care a pus-o să se prostitueze în Germania.

Bodi făcea parte dintr-o rețea – condusă de nașul său – care se folosea de metoda Lover Boy, ademenind fete tinere, din medii defavorizate. Gruparea le promitea o viață mai bună și iubire sinceră, însă acestea erau de fapt duse în țări străine, bătute, umilite și obligate să se prostitueze.

Afaceristul susține că el a făcut parte doar din anturaj, însă nu a beneficiat în niciun fel de banii obținuți din traficul de persoane sau substanțe interzise.

Inițial, Bodi a stat puțin timp în arest, apoi a fost plasat în arest la domiciliu. După ce perioada de restricție s-a încheiat, Bodi a revenit la viața lui de dinainte, considerând că ce a fost mai rău a trecut. Totodată, pentru că nu s-a prezentat la un termen, invocând probleme medicale, magistrații au emis mandat de arestare pe numele fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Îl văzuseră la distracție în pozepostate pe rețelele sociale. A fost ridicat de acasă din nou cu mascații și dus la penitenciarul de maximă siguranață din Craiova.

Zilele trecute s-a dat alarma printre prietenii lui Bodi. Surse din anturajul său ne-au declarat că musculosul a căzut într-o depresie grea și că a început să aibă gânduri negre. Se pare că șocul de a se întoarce după gratii l-a afectat profund și nu de puține ori a plâns de supărare, în urma discuțiilor cu părinții săi.

Bodi are gânduri negre

Bodi le-a spus apropiaților că se simte și trădat, pentru că niciuna dintre femeile cărora le-a oferit cadouri de mii de euro nu-l așteaptă acasă, așa cum a făcut Daria Radionova, când a fost pentru prima oară arestat.

Vreți să știți de ce a plecat daria Radionova? Avea nevoie...

Radionova a fugit mâncând pământul și s-a mai oprit doar în brațele unui milionar arab care acum îi face toate mofturile. Iar Bianca e cuplată și decisă să se distreze și să facă bani.

Ghinion pe toate planurile

Mai mult, ultima sa cucerire, make-up artistul Ema Uta, cu care a petrecut și s-a sărutat la botezul din weekendul de dinainte de încarcerare, l-a dat uitării instant.

„Ema nu vrea să-și păteze numele și, deși a fost cucerită de Bodi, a fost sfătuită de prietenele ei mai înțelepte să-și vadă de carieră”, spus surse din lumea mondenă.

Așadar, Alex Bodi s-a trezit singur, în spatele gratiilor, cu părinții dezamăgiți și cu fostele partenere de viață ignorându-l. Doar câțiva prieteni au mai rămas să-i ridice moralul.