Exclusiv! Întâlnire de gradul zero între Alex Bodi și o tânără pe care o vânează de când era cu Bianca! Ar face orice ca să se cupleze cu ea

Exclusiv! Întâlnire de gradul zero între Alex Bodi și o tânără pe care o vânează de când era cu Bianca! Ar face orice ca să se cupleze cu ea
Alex Bodi a făcut o nouă obsesie pentru o tânără sexy din showbiz. Apropiații lui spun că musculosul ar da orice pentru a o avea în brațele sale pe blonda care i-a sucit mințile. Mai mult, ea l-a atras într-un joc de-a șoarecele și pisica.
Noua „obsesie” a lui Alex Bodi este copia leită a Biancăi Drăgușanu, acest lucru dovenind că afaceristul are un tipar în materie de femei.
Bianca Drăgușanu s-a ales cu plângere penală
De asemenea, blonda pe care a pus ochii este un makeup artist de succes, care a reușit să câștige o adevărată avere din machiaje pentru VIP-uri.
E vorba despre Ema Uta, o tânără foarte frumoasă și, spune lumea, foarte talentată în arta machiajului. Ema este o tipă fascinată de lux și de highlife, dar și foarte curtată de băieții de bani gata.

„Pentru Ema, pentru Ema…”

Încă nu a picat în brațele musculosului, însă Ema se joacă de mai mult timp cu mintea lui Bodi. Nu-l refuză, dar nici nu dă curs insistențelor lui.
Totodată, în weekend s-au revăzut la un botez, unde fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost naș, iar Ema a ieșit în evidență când prietena ei a aruncat cu aproape 1.000 de euro dintr-un foc, pe dedicații. „Pentru Ema, pentru Ema… 31 de milioane”, a exclamat manelistul în microfon, în timp ce Ema făcea Instastory-uri cu momentul, atât ea cât și Alex Bodi.
Încă puțin și primea mai multe dedicații decât copilul botezat, au comentat unii, adăugând și că aceste gesturi excentrice fac parte din jocul lor de-a șoarecele și pisica.

Fosta soție a binecuvântat posibila relație între Bodi și Uta

Într-o intervenție la un post de televiziune, fosta soție Iulia Sălăgean a spus că o apreciază pe Ema Uta și că aceasta ar face notă discordată cu celelalte alegeri ale lui Bodi în materie de femei.
Iulia Sălăgean și Alex Bodi au fost căsătoriți și au împreună o fiică
Iulia a spus că nu ar vrea ca fostul ei soț să se cupleze cu vreo femeie care nu are un CV impecabil, deoarece e și fiica lor la mijloc. Despre Ema a avut doar cuvinte de laudă și se declară încântată dacă cei doi se vor cupla.

Dedicații la microfon, metoda lor de a se curta

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri