Exclusiv. Alex Bodi moare de invidie. Daria Radionova, răsfăț „copy-paste” pentru noul iubit

Exclusiv. Alex Bodi moare de invidie. Daria Radionova, răsfăț „copy-paste” pentru noul iubit
Alex Bodi și Daria Radionova  păreau un cuplu de nedespărțit. Ea a intrat în viața în timp ce se despărțea și se împăca cu fosta, Bianca Drăgușanu. Dar după ce omul de afaceri a ieșit din arest „londoneza” a făcut bagajele și s-a mutat în vila lui de lângă București.  

După câteva luni romantice, cei doi s-au despărți, iar acum Alex Bodi moare de invidie când vede cum Daria Radionova îl răsfață „copy-paste” pe noul iubit. Nimeni nu și-a imaginat că în mai puțin de un an după ce Bodi i-a pus inelul pe deget, Daria își va vedea de viața ei și va spune „da” altui bărbat. E drept, pare o partidă bună.

Pooyan Mokhtari este un muzician arab extrem de bine cotat, bogat și gata să o răsfețe pe Daria Radionova cu cele mai scumpe branduri. După cum ne arată rusoaica, meniul lor e format din delicatese și caviar. Iar cumpărăturile, mai nou, și le fac de la Luis Vuitton.

Cât de mult s-au iubit Daria Radionova și Alex Bodi

Cine și-ar fi imaginat că, pe repede înainte, daria îl va uita pe Bodi care era, soarele vieții ei, cu numai câteva luni în urmă. Amintim că de ziua îndrăgostiților, șatena focoasă i-a făcut cadou logodnicului ei de atunci, cel mai neașteptat cadou. Să ne amintim cum au petrecut Daria și Alex Valentine*s Day. Mai îndrăgostit ca niciodată Bodi a copleșit-o pe noua sa logodnică cu dovezi de iubire.

A împrăștiat petale roșii de trandafiri pe marmura din casă, a desenat din lumânări aprinse o inimă pe jos, a stins luminile și a întețit focul în șemineu. Pe pat, unde erau alte petale de trandafiri, logodnica a găsit o cutie de bijuterii cu un inel cu diamante. Aproape identic cu pe care Alex Bodi i l-a oferit la logodnă. Și care semăna destul de bine cu cel cu care s-a logodit cu fosta sa soție nr. 2, Bianca Drăgușanu.

Daria Radionova a avut grijă să îi ofere un cadou personalizat iubitului ei. Pe comandă specială, Bodi a primit de la iubită un halat alb, Versace. Acesta e brodat, pe spate, cu litere de aur: DR (inițialele ei) o inimă și A. Bodi.  Daria îl iubește pe Alex. Daria Radionova a avut grijă să „documenteze” atent fiecare gest de iubire. Și a distribuit imaginile pe internet, pentru ca toți fanii lor să știe cât sunt de fericiți împreună.

Daria Radionova, răsfăț „copy-paste” pentru noul iubit

Dacă credea că a fost un gest singular, să-i brodeze numele pe halat, Alex Bodi s-a înșelat amarnic. Daria lui i-a făcut același cadou noului ei logodnic. Pentru că Pooyan Mokhtari tocmai și-a aniversat ziua de naștere, noua sa logodnică i-a pregătit o petrecere pe cinste cu cele mai spectaculoase dulciuri și bunătăți.

A umplut locuința cu baloane portocalii, culoarea preferată a artistului. Iar „cireașa de pe tort” a fost cadoul ei de ziua lui. Diva tunată i-a făcut  cadou o geacă, din piele de animal exotic, pe care i-a brodat cu litere de aur numele – Pooyan Mokhtari.

Cadoul a venit ambalat personalizat, cu însemnele brandului pe care îl deține Daria Radionova, DR Jackets.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp