Spectaculoasa cerere în căsătorie a Dariei Radionova. Alex Bodi, transpirat tot

Spectaculoasa cerere în căsătorie a Dariei Radionova. Alex Bodi, transpirat tot
Povestea de iubire cu multe suișuri, dar și mai multe coborâșuri dintre Daria Radionova și Alex Bodi s-a încheiat definitiv. Frumoasa rusoaică a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit, un milionar arab.

Alex Bodi o ține din eșec în eșec când e vorba de dragoste. A pierdut-o pe femeia vieții lui, pe fosta soție Iulia Sălăgean, după ce a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu. Apoi s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu, dar conform divei, și ea l-a părăsit după ce l-a prins pe musculos că o înșela cu Daria Radionova.

Daria ar fi fost și ea la rândul ei înșelată cu o influențăriță autohtonă.

Astfel, roata amantlâcurilor s-a învârtit până când Bodi și-a văzut toate fostele partenere în brațele altor bărbați. Bianca s-a cuplat cu Gabi Bădălău și, potrivit apropiaților, a fost cerută de acesta în căsătorie, iar pe Daria a văzut-o noaptea trecută în timp ce primea un inel cu diamant uriaș.

Milionarul arab o tratează ca pe o prințesă

Rusoaica s-a cuplat cu milionar arab, cântăreț de succes în țara lui. Acesta o răsfață pe Daria doar cu daruri de lux, iar într-una din zile i-a adus flori din oră în oră, doar pentru a-i arăta cât de mult o iubește.

Arabul este topit după Daria și se vede îmbătrânind alături de ea. Astfel, de ziua ei, i-a organizat o superpetrecere în care i-a pus marea întrebare.

De ziua ei, Daria a primit un tort cu 5 etaje!

A îngenunchiat și i-a oferit un inel cu diamant uriaș, pe care Daria l-a primit cu lacrimi în ochi.

Totodată, petrecerea pe care i-a organizat-o a fost organizată cu mare atenție, viitorul soț al rusoaicei fiind întâmpinată de mii de trandafiri, baloane și sticle de șampanie scumpă.

A primit mii de trandafiri.

Cadourile au venit valuri-valuri, Daria fiind răsfățată de arab și de prieteni cu obiecte de la marile case de modă.

A avut și DJ

Dumnezeu mi-a dat în cele din urmă persoana care încearcă să mă facă mai fericită pe fiecare zi, care are grijă de mine și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Este persoana pentru pe care m-am rugat s-o găsesc de mult timp.”, a spus Daria Radionova.

Alex Bodi, transpirat tot!

În timp ce fostele lui mari iubiri o duc bine, Bianca fiind proaspăt întoarsă de la Disneyland unde și-a dus fetița pentru a-i sărbătorii ziua de naștere, iar Daria în brațele viitorului ei soț, Bodi a ales să meargă la sală.

Musculosul s-a pozat în timp ce trăgea de fiare și a pus poza pe Instagram ca fanii lui să observe că are ocupație și că nu stă să-și lingă rănile. A afișat un zâmbet larg și și-a flexat mușchii, probabil ca să le arate fostelor ce au pierdut.