Mărturisirile lui Alex Bodi despre bătăile și sinuciderile Biancăi Drăgușanu

Mărturisirile lui Alex Bodi despre bătăile și sinuciderile Biancăi Drăgușanu
Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări” realizată de Denise Rifai la Kanal D, controversatul afacerist Alex Bodi, fost soț al Biancăi Drăgușanu, a făcut dezvăluiri uluitoare. Iată-le!

Întrebat dacă s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu pentru publicitate, Alex Bodi a negat acest fapt.

„Nu am avut niciun interes în căsătoria cu Bianca Drăgușanu. Ne-am iubit”, a spus Bodi. Totodată, afaceristul a recunoscut că Bianca a fost a treia roată la căruță, înșelându-și prima soție cu aceasta.

Bodi a recunoscut și faptul că după ce a divorțat și s-a cuplat oficial cu Bianca, el a înșelat-o pe diva din showbiz cu fosta soție, Iulia Sălăgean. „Viața bate filmul!”, a reacționat Denise Rifai la auzul acestei dezvăluiri.

Bianca a încercat să se sinucidă în repetate rânduri

Alex Bodi a vorbit și despre tentativele de suicid ale blondei. Ea ar fi vrut să se omoare luând pastile, iar într-un alt episod s-a aruncat în fața unei mașini.

„Ea este o persoană foarte impulsivă, vulcanică, răzbunătoare”, a motivat Bodi gesturile Biancăi, negând că el ar fi vrut vreodată să-și pună capăt zilelor.

La întrebarea roșie „De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”, Bodi a răspuns: „În primul rând cred că nu am nicio scuză. Dar ca să dau într-o femeie … Trebuie să existe o sumedenie de provocări. Trebuie să fiu scos din sărite într-un anumit hal. Într-adevăr și ea sărea la bătaie. Înjura… Eu nu aveam cum… Eu menajam cât puteam. Dar când vrei să te compari cu un bărbat, ca de la egal la egal… Am avut doar două episoade de genul ăsta”, a explicat Bodi.

O bătea pentru că îl înjura

„Nu mă consider bărbat când lovesc o femeie și nici nu am satisfacție. Tot echilibrul se rupea atunci când vezi că femeia nu te mai respectă. Să spunem că eu sunt o persoană vulcanică, dacă tu știi asta… de ce nu vrei să eviți asta? Dacă vezi foc, de ce nu pui apă și pui benzină?”, a mai spus el. „Nu acceptam niciodată înjurăturile. M-a înjurat de bunica mea, când a murit”, a declarat Alex Bodi în cadrul interviului.