Cruz Beckham vrea mustață

Tânărul în vârstă de 15 ani le-a arătat fanilor săi cum ar arăta dacă ar avea mustață, dar tatălui său i s-a părut amuzant și a făcut mai multe glume despre mustața lui Cruz.

Cruz Beckham a postat pe contul de Instagram o imagine în care apare cu un filtru cu mustață, anunțânu-și urmăritorii că urmează să își crească una reală. El a spus în descrierea fotografiei: „Credeți-mă că va fi reală în curând!!!”.

Se pare că mesajul lui Cruz pentru fanii de pe Instagram l-a amuzat teribil pe tatăl său,  David Beckham. Acesta i-a lăsat un mesaj în secțiunea de comentarii în care râde de fiul său adolescent. Pe lângă un emoticon care râdea și un emoji gânditor, el a mai scris: „@cruzbeckham abia așteaptă…”.

Bineînțeles, clipul i-a trimis pe fani sălbatici în timp ce se grăbeau la secțiunea de comentarii pentru a-și împărtăși gândurile asupra părului facial.

Se pare că au existat sentimente amestecate cu privire la mustața lui Cruz, așa cum unii fani au scris: „Sper că glumești”, „Nu, te rog”. Dar altora le-a plăcut ideea, așa cum au adăugat uni urmăritori: „Eu simt asta, te înțeleg”, „De abia aștept să văd mustața reală” , „Te urmăresc mereu, nu ar arăta rău, vreau să văd în cât timp o să îți crească mustața”.

Fanii au observat asemănarea uluitoare dintre Cruz și David Beckham

Cruz a fost numit recent pe rețelele de socializare dublura tatălui său, după ce au publicat o imagine pe Instagram. Fotografia îl arată pe Cruz așezat lângă o pictură murală mare curcubeu, îmbrăcat în pantaloni scurți monocromi, tricou și trening alb. El se uita la obiectivul camerei și cu o mână își mângâia bărbia.

Fiul lui David Beckham a primit peste 88.000 de aprecieri și mii de comentarii de la cei 1,8 milioane de urmăritori de pe Instagram. În timp ce mulți i-au complimentat fotografia, alții nu s-au putut abține să nu observe remarcabila asemănare pe care Cruz o are cu tatăl său David, în vârstă de 45 de ani.

„La fel ca tatăl său”, „Dublura tatălui tău”, „100% copie a tatălui său. Tânăr frumos”, „Wow nu pot să cred. Semeni foarte mult cu David Beckham”, au spus urmăritorii lui Cruz Beckham.

Dan Negru îl face praf pe Adrian Sârbu și îl ridică în slăvi pe Valeriu Lazarov

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri