David Popovici are un meniu special încă de când era mic. Nu se atinge sub nici o formă de aceste produse și nici nu trișează

David Popovici are un meniu special încă de când era mic. Nu se atinge sub nici o formă de aceste produse și nici nu trișează
La 17 ani, când alți adolescenți se delectează cu tot felul de produse culinare, David Popovici are mare grijă de ceea ce ce consumă.

Pentru a fi mereu în formă, David Popovici este extrem de atent la ce mănâncă. Și nu i se pare greu deloc, pentru că performanța cere sacrificii.

David Popovici nu se atinge sub nici o formă de aceste produse și nici nu trișează

Legitimat la CS Dinamo unde primește un salariu de 7000 de euro lunar, David Popovici e foarte atent la imaginea lui. Acesta a adoptat o dietă, ce-i drept greu de ținut, dar este obișnuit și nu-l deranjează, pentru că știe ce vrea de la viață. Chiar dacă pâinea albă este pe placul lui, David a renunțat definitiv la acest produs și l-a înlocuit cu cea integrală și a uitat cu desăvârșire de produsele fast food sau mâncarea care are multe grăsimi.

De altfel, anul trecut el le-a dezvăluit micuților care se antrenează la bazinul de înot Miramar din București, un loc de suflet, pentru că acolo s-a pregătit și el, ce înseamnă să fii sportiv de performanță.

Primul antrenament la 6.30

Campionul nostru a dezvăluit că primul antrenament are loc la ora 6.30, de aceea părinții îl trezesc cu două ore mai devreme ca să poată mânca. Iar sportivul o face de cele mai multe ori cu ochii închiși. „Mănânc bine dimineața. Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic și văd că funcționează la mine.

Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00”, a spus acesta.

Cât privește meniul, seamănă mult cu al fotomodelelor. El mănâncă întotdeauna un iaurt mare, amestecat cu banane, chia, miere și fulgi de ovăz, migdale sau curmale. Iar după ce termină antrementul, acesta consumă totdeauna lapte cu miere și scorțișoară, sau lapte cu miere și cacao. Cât privește banii pe care i-a câștigat până acum, el spune că nu i-a cheltuit, ci i-a strâns: „Primii bani câștigați? Sincer, cred că i-am strâns. Și o să-i tot strâng până o să știu ce o să fac cu ei”.

Sursă foto: instagram