David Popovici se pune cu burta pe carte. Urmează să facă meditații la limba română

David Popovici se pune cu burta pe carte. Urmează să facă meditații la limba română
Campionul nostru David Popovici a intrat în clasa a XII-a și se pregătește pentru BAC. Primul pas este să ia lecții în particular.

E revelația lumii, dar înainte de toate David Popovici rămâne un tânăr care se pregătește încă de pe acum pentru bacalaureat.

David Popovici se pune cu burta pe carte. Urmează să facă meditații la limba română

Nu e un stres, dar David Popovici vrea să fie pe primul loc și la școală, nu doar la înot, așa că urmează să facă meditații la limba română, iar dacă va fi nevoie și la istorie, proba obligatorie a profitulului la care va da BAC-ul.

Invitat la podcastul Fair Play, sportivul a vorbit despre viața sa dincolo de sport.

„Acum am intrat clasa a 12-a. Urmează să am Bac-ul, urmează să fac meditații, bineînțeles, la română, cred că la istorie nu o să fac, totuși, nu știu dacă o să am timp, da la română va trebui să fac și nu știu cum o să fac. Mă descurc. Momentan nu e un stres deloc, dar sunt convins că voi avea pe măsură ce mă voi apropia de examen”, a mărturisit David Popovici.

Tânărul le aduce mulțumiri profesorilor

Principala lui mare pasiune este înotul, de aceea David le mulțumește profesorilor care l-au susținut și l-au înțeles atunci când sportul i-a ocupat tot timpul și temele au fost lăsate deoparte. „Am norocul și șansa că profesorii de la Coșbuc sunt geniali, m-au înțeles întotdeauna, m-au susținut, m-au lăsat să trimit o temă mai târziu dacă eram în cantonament sau la concurs.

Și și-au arătat suportul pentru mine, au venit la concursuri. Așa că mă ajută foarte mult să trec prin această perioadă, unde trebuie să balansez două chestii atât de importante: pasiunea mea și școala. Pentru că e importantă școala”, a mai spus sportivul.

Adoră să asculte muzică și să meargă pe bicicletă

David nu face parte din categoria celor care stau pe calculator, pentru că el are alte două mari hobby: mersul cu bicicleta și muzica pe care o ascultă în timp ce înoată. „Înotul e un hobby de la început și o să fie un hobby până la capăt. Când nu o să îmi mai placă n-o să mai înot. O fac din plăcere și din fericire am ajuns să mă pot și întreține din acest hobby al meu, adică să trăiesc făcând ceea ce-mi place. Pe lângă asta îmi place să merg cu bicicleta și să ascult muzică”, a spus David Popovici.

Sursă foto: antena 1