Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 21 de ani și s-au bucurat recent de o săptămână de pauză la un spa. David și Victoria Beckham au plecat împreună în Germania, pentru a se concentra pe reaprinderea scânteii relației lor, fără copii.

David Beckham a interzis folosirea telefoanelor acasă

David, în vârstă de 45 de ani, a fost atât de entuziasmat de călătoria împreună, încât se spune că a hotărât să interzică acum telefoanele acasă, astfel încât să se poată reconecta între ei în timp ce își petrec serile împreună. El vrea să se bucure de ceva timp departe de tehnologie, astfel încât el și soția sa, în vârstă de 46 de ani, să poată vorbi și să își arate mai multă afecțiune unul față de celălalt, la fel cum au făcut-o în vacanță.

„El simte uneori că Victoria stă întotdeauna cu telefonul în mână, așa că i-a spus că vrea să petreacă serile fără dispozitive acasă. El crede că întreaga familie va beneficia de asta”, a declarat un prieten al familiei Beckham.

Familia Beckham, un exemplu pozitiv

Cei doi au patru copii împreună: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. Ei au părăsit casa familiei pentru o scurtă perioadă, că să petreacă un sejur luxos la centrul Villa Stephanie din Baden Baden, în încercarea de a se redescoperi.

Victoria Beckham a visat întotdeauna să aibă o vacanță la spa cu soțul ei, mai ales după puțin peste două decenii de căsnicie. Se pare că în cele din urmă și-a îndeplinit dorința și vacanța la hotelul de 40.000 de lire sterline pe noapte a funcționat în favoarea Victoriei.

„Și-au promis deja să facă asta de două ori pe an. David este un convertit total și chiar i-a plăcut timpul petrecut acolo cu soția”, a povestit prietena celor doi.

Escapada lor romantică s-a dovedit a fi un impuls total al căsătoriei, deoarece au petrecut timp de calitate împreună, departe de copii și de muncă, pentru prima dată în mulți ani. Se spune că cei doi și-au abandonat telefoanele și au mers în plimbări chiar și la răsăritul soarelui.

Devine tot mai evident că tot scandalul Bianca – Bodi a fost o făcătură. Vreți detalii?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri