De ce a divorțat Alexandru Ciucu de prima nevastă. Unde a greșit și ce se întâmplă acum între el și Alina

De ce a divorțat Alexandru Ciucu de prima nevastă. Unde a greșit și ce se întâmplă acum între el și Alina
După aproape 12 ani de căsnicie, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis să meargă pe drumuri diferite. Nici a doua oară n-a fost cu noroc pentru designer.

Sunt puțini cei care știu că Alexandru Ciucu a mai fost odată căsătorit. Care să se fi întâmplat între el și fosta parteneră.

De ce a divorțat Alexandru Ciucu de prima nevastă. Unde a greșit

Cu ceva timp în urmă, într-un interviu pentru Tango, Alexandru Ciucu a mărturisit că a mai fost căsătorit în 2004. El a povestit că și-a unit destinul cu cel al iubitei sale, Ana Cristina, la doar o lună de la relație.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună, când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a spus Ciucu.

Cum a anunțat Alina Sorescu despărțirea

Deși cei doi nu au mai fost împreună de anul trecut, Alina Sorescu a anunțat că va divorța oficial de tatăl fetițelor sale recent. Ea le-a spus totul fanilor pe rețeaua de socializare și lea mulțumit părinților săi. „Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a scris Alina Sorescu.

Sursă foto: instagram