De ce a renunțat la călugărie tatăl Deliei. Mama artistei și-a pus sufletul pe tavă

De ce a renunțat la călugărie tatăl Deliei. Mama artistei și-a pus sufletul pe tavă
După 18 ani petrecuți în Muntele Athos, tatăl Deliei a venit acasă. Mama vedetei spune acum tot adevărul.

Părinții Deliei au probleme de sănătate, dar încearcă să le țină în frâu, pentru că cele două surori au nevoie de ei mai mult ca niciodată.

De ce a renunțat la călugărie tatăl Deliei. Mama artistei și-a pus sufletul pe tavă

Într-un interviu pentru Ego, mama Deliei, Gina Matache, a povestit cum s-a împăcat cu fostul soț alături de care locuiește în acest moment în fostul lor apartament. Cântăreața spune că Ion s-a reîntors în țară în 2018, fiind obligat se opereze de urgență la rinichi. După această intervenție și un tratament lung, nu s-a mai întors în Grecia.

„Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul”

„Și fostul meu soț este binișor, acum, cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme. Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament”, a declarat mama Deliei.

Prin ce nenorocire a trecut Gina Matache

De asemenea, mama Deliei a afirmat că acum trei ani a fost nevoită să se opereze la mână, din cauza unei tumori care, din fericire, a fost benignă. Din nefericire și acum durerile nu au lăsat-o. „Nu prea sunt bine cu mâna, am avut o tumoare pe nerv, la rădăcina nervului, am scos-o, dar nervul nu s-a mai refăcut 100%, a fost o tumoare benignă.

Problema e că nu mai e la fel ca înainte, am contracturi musculare care sunt foarte dureroase, s-a scos la operație și un pic de mușchi, ca să curețe bine locul. E la mâna dreaptă, care e și de bază, nu mai pot face mare lucru prin casă, decât treburile mai ușoare. Nu mă ajută nimeni în gospodărie, nu am angajat o femeie, mi le fac eu, în ritmul meu”, a mai spus Gina Matache.

Sursă foto: Arhivă Delia Matache