De ce e secretoasă Iulia Vântur în relația ei cu Salman Khan

De ce e secretoasă Iulia Vântur în relația ei cu Salman Khan
Vedeta Bollywood Salman Khan şi frumoasa Iulia Vântur formează un cuplu de ani buni, dar par că nu sunt hotărâți să își unească destinele și legal. Fosta vedetă Pro TV locuiește împreună cu vedeta indiană, iar fanii lor din India, dar şi din România se întreabă de ce nu se căsătoresc. 

În numele dragostei şi pentru a putea rămâne lângă iubitul ei, Iulia Vântur trebuie să învețe mai multe tradiții indiene. Potrivit presei internaționale, Iulia Vântur a fost acceptată rapid de familia starului de la Bollywood, care a apreciat deschiderea româncei pentru a  deprinde tradiţiile locului. Prietenii intimi ai celebrului cuplu au dezvăluit că Salman Khan i-ar  fi solicitat Iuliei Vântur să învețe cântecele indiene reprezentative în cultura locală, după cum e obiceiul în zonă.

În acest context, o posibilă explicaţie a amânării nunții ține exact de nevoia ca Iulia Vântur să învețe mai întâi toate tradiţiile locului pentru a putea face cu succes față unei căsătorii care va fi pusă instant sub lupa comunității și a fanilor.

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere primind un inel cu diamant de la iubitul ei, dar care a fost interpretat de fani drept un pas important spre mariajul mult așteptat.

Întrebarea care o sâcâie pe Iulia Vântur

Astfel s-ar termina şi întrebările care au ajuns s-o necăjească şi sâcâie pe frumoasa născută la Iaşi, aspect recunoscut şi într-un interviu recent din Bollywood Hungama. „Într-adevăr, e foarte frumos aici (n.r. reședința din Panvel, în care locuieşte alături de Salman Khan) și mă simt atât de binecuvântată pentru că am ocazia să fiu într-un loc ca acesta. Sincer, sunt foarte recunoscătoare. Da, este un lac aici, care a fost creat artificial de familie și putem să mergem la pescuit, iar asta este minunat.


Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit un an. Dar să o vedeți pe sora ei de 23!

Tequila Sunrise, cocktailul cu melodii și film


O, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă (n.r. când se căsătoreşte cu Salman Khan). Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet. Chiar și părinții mei m-au întrebat: „Când te vei mărita?”. I-am spus: ”Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită? Și asta pentru că să te căsătorești este ca atunci când…

Știi, mă pot mărita cu cineva mâine”. Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta. Cred că este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune… Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri.”

Salman Khan și-a schimbat look-ul

Recent, Salman Khan a postat un video pe o rețea de socializare în care apare cu un look total schimbat. Actorul poartă o cămașă de in, lejeră, albastru deschis, dar și-a lăsat barbă și mustață, ceea ce îl transformă radical.

Sursa foto: Instragram