De ce face pe scafandrul Dani Oțil atunci când îl are în grijă pe bebeluș. Mori de râs!

De ce face pe scafandrul Dani Oțil atunci când îl are în grijă pe bebeluș. Mori de râs!
Și-a dorit enorm un bebeluș, dar Dani Oțil face cu greu față meseriei de tătic.

Pentru Dani Oțil și Gabriela, nimic nu mai contează în acest moment decât fericirea micuțului lor. Doar că viața e cam grea acum.

De ce face pe scafandrul Dani Oțil atunci când îl are în grijă pe bebeluș

Dani Oțil s-a pus pe treabă. Bărbat responsabil, nu o lasă doar pe Gabriela să schimbe micuțul de scutece, dar atunci când o face, își pune masca de scafandru. Nu de altceva, dar încearcă să scape de un anume… miros. „12 ore n-a făcut nimic și acum a făcut… Urează-mi succes”, i-a spus Dani Oțil soției sale, care s-a amuzat teribil când l-a văzut pe tătic în exercițiul funcțiunii.

Vrea să-l ducă pe micuțul Luca la Amsterdam, să se uite la vitrine

Cu doar o zi în urmă, în timpul emisiunii, când în platou a avut loc o discuție privind educația sexuală la copii cu bloggerul Ruxandra Luca, Dani a mai luat o hotărâre. A spus că-l va duce pe micuțul Luca la Amsterdam. Și nu oriunde, ci la celebrul Red Light District, din Amsterdam, ca să îi facă ”educație”.

”Am lucrat cu adolescenți, un prieten avea 14 ani, și mi-a spus: era neînceput. Băi, Dani. Eu știu exact unde vine și cine ce face, dar eu nu înțeleg de ce. Acum e major, trebuie să vorbim. Abia aștept să îl duc la Amesterdam, la vitrine. Numai să-i arat în geam, ce, unde vine. Și așa o să facem educație. Nu glumesc, e serioasă treaba”, a spus prezentatorul.

Ce planuri are cu alocația bebelușului

Dar asta nu e tot, pentru că simpaticul prezentator a spus și ce are de gând să facă cu alocația lui Luca Tiago. ”Tati, abia aștept să-ți beau alocația. Mă găsiți la cârciumă în Corbeanca. A fost visul meu. Mă uitam la știri că aștia beau alocațiile copiilor. Eu de ce să nu? Patruzeci și unu de ani am așteptat să-ți beau alocația”, a povestit Dani, spre amuzamentul colegilor de la Neatza.

Sursă foto: instagram