Exclusiv. Dani Oțil e plin de idei despre cum trebuie să-l facă pe fiul său să cunoască viața, încă din scutece

Exclusiv. Dani Oțil e plin de idei despre cum trebuie să-l facă pe fiul său să cunoască viața, încă din scutece
Fostul iubit mai tânăr al Mihaelei Rădulescu e acum bărbat la casa lui și tată de copil. A învățat multe în cei 40 de ani de viață, și are grijă ca micuțul său să îi calce corect pe urme.

Cunoscutul realizator al celui mai vizionat matinal TV, Dani Oțil e tată model. După limbi străine, îl mai învață ceva pe fiul său, chiar dacă acesta e încă din scutece. Zilele trecute relatam că Dani se preocupă intens de întâiul său urmaș. Luca Oțil, primul care-i va duce numele mai departe, are parte de provocări deși abia are două luni și câteva zile de viață. Dar, când ești așa mic, și ai salopetă de ursuleț, e sigur loc și de învățături paterne. Probabil asta își spune bebelușul.

Zilele acestea, fiind  frig afară, micul Luca e scos la plimbare de părinții săi în cărucior. Ca să nu îi fie frig, salopeta de ursuleț e în preferințele părinților. Iar puștiul se simte minunat. Zilele trecute, mami, îmbrăcată foarte elegant, l-a dus la restaurantul familiei.

Dani Oțil își inițiază fiul de două luni în Formula 1

Pe de altă parte, Dani Oțil are o mare pasiune. Și anume, viteza. La pachet cu mașinile de curse. El însuși participă la raliuri și vrea să îl inițieze pe puștiul său de pe acum. Mai zilele trecute îl învăța limbi străine. Marea grijă a lui dani Oțil era ca Luca să înceapă să vorbească, iar primul cuvânt să fie „tata”. Poate și în vreo limbă străină, așa cum i-a explicat.

Ieri, l-a pus pe copil să se uite la o competiție de Formula 1. L-a luat în brațe și a păstrat distanța regulamentară față de televizor. Luca părea interesat de mașini și zgomote. Astfel că stătea în brațele tatălui absolut cuminte.

Și pisica familiei, Gogoașă, s-a instalat confortabil, în vârful mesei, ca să urmărească Formula 1. Semn că pasiunea lui Dani Oțil i s-a transmis și ei.

Sursa foto: Instgram