De ce Irina Margareta Nistor adoră să fie rea: „Nu-i văd bine acum!”. Nu ratați iUmor!

De ce Irina Margareta Nistor adoră să fie rea: „Nu-i văd bine acum!”. Nu ratați iUmor!
Al nouălea sezon iUmor se apropie de final, dar nu înainte a aduce în fața fanilor o ediție specială. Aceasta va fi difuzată duminică, 29 noiembrie, dată la care Antena 1 aniversează 27 de ani de existenţă.

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, jurații ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Mai mult, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi surprinși duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viața publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a-i „perpeli” la foc mic.

De la Irinel Columbeanu, la Cezara Dafinescu și de la Florin Ristei și Sebastian Coțofană, până la Rodica Popescu Bitănescu și Irina Margareta Nistor, invitații vor sta în fața juraților iUmor pentru a le spune lucruri pe care doar puțini ar îndrăzni să le rostească.

Răutățile Irinei Margareta Nistor: „Răzbunarea lui Sandokan”

Irina Margareta Nistor a făcut o mărturisire șocantă. Îi place să prindă oamenii la „înghesuială” să le facă răutăți. „Eu de felul meu sunt ironică, abia aștept să le zic niște răutăți, că doar și ei mi-au zis de-a lungul timpului… Să nu credeți că nu am auzit!

Și dacă nu aud, mereu se găsește un binevoitor care să mă anunțe: „Ai văzut ce au zis ăia la iUmor aseară?”. Este răzbunarea lui Sandokan! Emoții nu au decât actorii mari, eu nu sunt actriță, deci am scapat de ele! Nu-i văd bine acum!”, a amenințat Irina Margareta Nistor, o apariție care îi va surprinde complet pe jurații iUmor.

Cheloo și Bendeac, fani Rodica Popescu Bitănescu

Cheloo a lăsat să se înţeleagă că actriţa care în 1966 debuta pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti în rolul Ines din piesa Castiliana (n.r. – scrisă de Lope de Vega şi în regia Horea Popescu) este una dintre favoritele sale. „Nu poate fi contestată, e una dintre cele mai interesante actrițe pe care le-am văzut!”, a spus Cheloo.

În acelaşi timp, Mihai Bendeac a căzut la picioarele Rodicăi Popescu Bitănescu declarând următoarele: „A fost absolut minunată şi pe lângă faptul că are mintea la fel de ageră ca la 20 de ani, are o tinerețe extaordinară în gândire! A înțeles dinamica şi schimbările. Este un om care s-a adaptat fără să se trădeze pe sine. În public au fost puști, care poate nu o știau, dar toată lumea o iubea!”

Aflată în plină sărbătoare,  Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca „Ziua superstiţiilor”. Marți, pe 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la „roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

Scandal amoros. Șeicului din Dubai înșelat de soție cu garda de corp. Amanții au fugit la Londra