De ce își tine Dan Negru familia secretă. Uite ce soție frumoasă are!

De ce își tine Dan Negru familia secretă. Uite ce soție frumoasă are!
Dan Negru este deja celebru pentru revelioanele sale, fiind recunoscut peste tot pe unde merge. Însă când vine vorba de familie, prezentatorul în vârstă de 49 de ani originar din Timișoara este extrem de discret și retras. Într-un interviu exclusiv acordat viva.ro, Dan Negru s-a deschis în fața publicului și a vorbit despre soția sa, dar și despre motivele care l-au determinat să fie atât de discret cu viața personală. 

Dan Negru este căsătorit și are doi copii, o fată și un băiat, care îi seamănă perfect. Prezentatorul TV a fost de-a lungul anilor extrem de zgârcit cu viața intimă, pe care a preferat să o țină departe de lumina reflectoarelor, deși ar avea toate motivele să se mândrească. 

Într-un interviu acordat viva.ro, Dan Negru a vorbit despre motivele care l-au determinat să își ferească soția și pe cei doi copii de celebritate: ”E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a spus acesta. 

Soția Codruța, o adevărată gospodină 

Sursa foto: arhiva personală

Deși soția sa este medic stomatolog și de asemenea și foarte frumoasă, prezentatorul o laudă și spune că este și o gospodină desăvârșită, ea fiind responsabilă cu gătitul: ”Eu nu gătesc. Nu le am cu gătitul. Nu le am deloc, recunosc. Codruţa, da. Soţia mea vine dintr-o localitate de pe lângă Arad. Femeile din zona aia gătesc. Mi-am luat femeie gospodină. Dar nu se vede pe mine, din fericire’, a dezvăluit Dan Negru.

Codruta are și ea cu ce se mândri, fiind o femeie de carieră, dar și o mamă și o soție împlinită, însă nu îi place să se afișeze, preferând să rămână discretă: ”Arăt rar spre niciodată fotografii cu ai mei.  Nu mă duc la tv decât în show-urile pe care le prezint, nu-mi arăt copiii la televizor sau prin reviste, soția mea e medic stomatolog adică n-are nicio legatură cu showbizul”, a încheiat prezentatorul TV.

Cum ajung să se certe Adela Popescu și Radu Vâlcan. De la ce pornește râca

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp