De ce își vinde Janet Jackson hainele. Reacția lui Kim Kardashian

De ce își vinde Janet Jackson hainele. Reacția lui Kim Kardashian
Janet Jackson își vinde o serie de haine și accesorii, iar motivul este unul surprinzător. Kim Kardashian a aflat și a reacționat imediat.

Kim Kardashian și fiica ei, North, sunt fani ai familiei Jackson, iar asta se știe de ceva timp. În 2017, Kim și Kanye au achiziționat o geacă unicat purtată de Michael Jackson și au dat-o cadou fiicei lor, North. Cadoul i-a costat atunci aproximativ 65.000 $. Pe lângă asta, fostul cuplu a cheltuit bani și pe pălăria albă purtată de Michael în videoclipul „Smooth Criminal”, din 1998. Acum, Janet Jackson își vinde hainele, iar Kim a profitat imediat de ocazie. 

De ce își vinde Janet Jackson hainele. Totul este pentru o cauză nobilă 

Vedeta pop a împlinit 55 de ani și s-a hotărât să serbeze într-un mod inedit, astfel că a organizat o licitație numită „Comori iconice din legendara viață și carieră a lui Janet Jackson”. Nu mai puțin de 1000 de articole au fost scoase la vânzare în perioada 14-16 mai, iar o parte din bani merg la fundația „Compasiune”, o organizație care și-a propus să scoată copiii defavorizați din sărăcie. 

Printre cumpărători s-a aflat și Kim Kardashian, care a licitat 25.000 $ pe costumul vedetei din videoclipul „If”, compus dintr-un top și o pereche de pantaloni. „Pentru ziua lui Janet Jackson pentru că sunt mare fan. Nu-mi vine să cred că am câștigat asta la juliens_auctions”, a scris Kim pe Instagram. „La mulți ani regină”, a completat aceasta, ilustrând cu un video dintr-un concert susținut de Janet. 

Fotografii vechi cu Shirley Temple, portrete ale lui Janet, dar și haine, printre obiectele licitate 

„Nu-mi vine să cred că este ultima oară când voi vedea câteva dintre aceste lucruri, dar este pentru o cauză bună”, a declarat Janet. Printre obiectele licitate se află o fotografie a star-ului pop alături de Shirley Temple, un desen în creion realizat de La Toya Jackson, dar și o serie de costume purtate de vedetă în videoclipuri. Este de așteptat ca licitația să aducă aproximativ 2 milioane de dolari. 

Directorul executiv al Julien’s Auctions, Martin Nolan, s-a arătat de-a dreptul încântat de faptul că celebritățile sunt fascinate de obiectele vestimentare ale cântăreței și sunt dispuse să plătească bani grei pentru ele. 

„Mă uimește întotdeauna cu adevărat când o celebritate este atât de impresionată de o altă celebritate încât vrea să dețină ceva din colecția lor. Este cel mai obișnuit pentru noi să știm că mereu participă alte vedete care doresc să dețină ceva – mai ales ceva atât de uimitor de la Janet Jackson pentru că totul a fost stocat atât de bine, încât este în stare perfectă”, a declarat Nolan. 

Foto: Facebook, Instagram

Helmut Duckadam e distrus de durere. Fratele său și-a pus capăt zilelor

Recomandarile noastre