Helmut Duckadam e distrus de durere. Fratele său și-a pus capăt zilelor

Helmut Duckadam e distrus de durere. Fratele său și-a pus capăt zilelor
Cel mai mare portar al tuturor vremurilor, Helmut Duckadam, trece prin momente cumplite. Fratele său s-a spânzurat.

E cea mai mare nenorocire care i se poate întâmpla unei persoane. Fratele lui Helmut Duckadam și-a luat zilele.

Helmut Duckadam e distrus de durere. Fratele său și-a pus capăt zilelor

În vârstă de 83 de ani, fratele marelui sportiv Helmut Duckadam nu a vrut să mai trăiască. Bărbatul, care era singur, s-a spânzurat pe holul casei, la intrare în propria locuință. Trupul acestuia a fost găsit, duminică, 16 mai 2021, de vecini. Aceștia au cerut ajutor de urgență, dar pompierii, deși au intervenit urgent, nu au putut să-i mai salveze viața.

A recurs la metode de suicid prin autoasfixiere

” Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau. La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale.

Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, a fost mesajul transmis de Pompierii Voluntari din Șagu, județul Arad.

Și Helmut Duckadam a fost internat în spital în 2012

Unul dintre românii cu care ne mândrim cel mai mult, Helmut Duckadam a avut probleme mari cu sănătatea în 2012. Atunci a fost internat la secția de chirurgie cardiovasculară din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa.

Sportivul se afla în vacanță pe litoral, când a început să acuze dureri în zona inimii. Când a fost dus la spital, medicii au descoperit că Eroul de la Sevilla avea o ischemie de braț. Potrivit specialiștilor, asta înseamnă că un cheag de sânge îi bloca o arteră. Fostul portar a fost operat.

Recomandarile noastre