La 44 de ani, Cristina Cioran așteaptă primul ei copil alături de bărbatul cu care are o relație de șapte luni. Recent, aceasta a mărturisit de ce nu se căsătorește cu tatăl copilului. Vedeta este însărcinată în 13 săptămâni și a mărturisit că i-a fost rău în primele săptămâni. Va naște la mijlocul lui septembrie și e încântată că bebelușul va fi în zodia Fecioară. 

Cristina Cioran a trecut prin momente dificile anul trecut. Actrița s-a despărțit de iubitul ei, după un deceniu de relație. Ruptura dintre ea și Traian Văduva a avut loc la sfârșitul verii și i-a adus multă tristețe. Cu toate acestea, Cristina Cioran  și-a revenit și a înflorit mai frumos ca niciodată. Vedeta și-a găsit fericirea, în brațele lui Alex, tatăl copilului ei. 

De ce nu se căsătorește Cristina Cioran. Și-a pierdut certificatul de naștere 

se căsătorește Cristina Cioran

Cristina a vorbit în cadrul emisiunii Xtra Night Show despre o posibilă căsătorie cu Alex, iubitul ei. Deși așteaptă momentul, fosta prezentatoare a mărturisit că nu se grăbește, mai ales că și-a pierdut certificatul de naștere și n-ar avea cum să facă pasul cel mare. „S-a pus problema de căsătorie încă din prima săptămână de relație. El a pus problema, dar aștept să fiu cerută, este un sentiment foarte plăcut. O să facem și asta, dar momentan mi-am pierdut certificatul de naștere”, a povestit vedeta.  

Aceasta a dezvăluit și cum se simte, mai ales că este încă în perioada grețurilor din sarcină. „Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar dacă stau o oră-două întinsă, îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic”, a continuat viitoarea mămică. Aceasta a mai completat, spunând că va naște prin cezariană. „Sunt însărcinată în două luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”, a încheiat Cristina Cioran. 

Foto: Facebook

Nicolae, prințul iubit de români, respins de familie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp