Nicolae, prințul iubit de români, respins de familie

Nicolae, prințul iubit de români, respins de familie
Un băiețel de 7 ani, îmbrăcat în costum cu cravată, a cucerit inimile multor români. Era în 1992 când Regele Mihai s-a întors în țară însoțit de nepotul său, Nicolae. Prințul este și acum iubit de români, dar familia îl respinge.

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills avea 7 ani când l-a însoțit pe bunicul său, Regele Mihai, în România. Era foarte curios pentru că nu înțelegea limba și nici de ce o mulțime imensă îi aclamă.

Acum, băiețelul este un bărbat distins, mereu cu zâmbetul pe buze. Are o soție superbă și o fetiță adorabilă. Pe 1 aprilie, Nicolae de România, a împlinit 36 de ani. La mulți ani!

Soția sa i-a transmis un mesaj foarte frumos. ”La multi ani @nicolaealromaniei! Îti multumesc că ești în viața mea acum și că ești cel mai bun soț, tată si partener de drum în aventura vieții.”

Nicolas de România, a împlinit 36 de ani. E un soți și un tată fericit

Nicolae, nepotul Regelui Mihai

Nicolae al României nu știa nimic despre țara noastră. Însă, l-a însuflețit dragostea cu care vorbea Regele Mihai, bunicul său, despre români și despre țara de unde a fost izgonit de comuniști.

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills s-a născut în Elveţia, educat în Marea Britanie şi a muncit în Africa.

Principele Nicolae este nepotul Regelui Mihai şi primul dintre cei doi copii ai principesei Elena şi al profesorului Robin Medforth-Mills. A răspuns afirmativ dorinţei Regelui Mihai de a sosi acasă pentru a-şi asuma sarcini publice deloc facile.

Deşi a trăit până la 25 de ani în Marea Britanie a învăţat repede limba română şi la fiecare întâlnire a comunicat în limba poporului.

A muncit de la 19 ani, a muncit în Africa, în America la fermă, în Marea Britanie la un supermarket și a pus mochete prin casele britanicilor. Nu s-a născut şi nici nu a trăit în palate de lux.

În România a făcut voluntariat ajutând copiii străzilor și s-a implicat în diverse activități sociale. Tot el a stat la masă şi cu Regina Marii Britanii.

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills avea 7 ani când l-a însoțit pe bunicul său, Regele Mihai, în România

Nicolae, nepotul Regelui Mihai, s-a întors în România din 2010

Nicolae al României s-a întors în România în 2010. A insistat să cunoască fiecare colţ al ţării de la nord la sud şi de la est la vest. A vizitat zeci de orașe şi sute de sate. A fost întâmpinat cu drag de românii surprinși de modestia nepotului Regelui Mihai.

A străbătut ţara tocmai pentru a cunoşte cât mai bine realitatea cotidiană a românului de rând. Nu s-a mulțumit cu ceea ce a citit în cărţi sau a auzit la Palatul Elisabeta.

Nicolae al României, tătic și soț grijuliu

Nicolae al României în România s-a reîntors în România în 2010

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, s-a căsătorit  pe 30 septembrie 2018 cu Alina Maria Binder, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. La eveniment au participat reprezentanți ai Caselor Regale din toată lumea, însă nu și Familia Regală din România. Mii de oameni au venit special să-i vadă pe cei doi miri. Mulți purtau steaguri sau însemne ale Casei Regale. La un sfert de veac după ce le făcea românilor cu mâna din brațele bunicului său, Regele Mihai, Nicolae i-a salutat împreună cu mireasa lui, Alina, la Sinaia.

Fetița lui Nicolae al României, Maria-Alexandra, a venit pe lume pe 7 noiembrie 2020

”Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fetiței mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special pentru familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmului deosebit al românilor”,  a anunțat Nicolae al României că este tătic.

Din păcate, familia sa l-a respins. Încă nu sunt informații că ar putea reveni la statulul său de Principe al României.


Născută la zi mare, sub ocrotirea străbunicului, Regele Mihai

Principesa Elena, moștenitoarea Casei Regale, o viață de roman. E mama Prințului Nicolae