De ce prințul Harry nu e prea fericit în Statele Unite. Experții dau cărțile pe față

 De ce prințul Harry nu e prea fericit în Statele Unite. Experții dau cărțile pe față
Potrivit experților regali, prințul Harry e nefericit în noua sa viață, pe alt continent. „Harry este ca un iepure speriat de farurile unei mașini”, spune unul dintre aceștia. Predicțiile  în ceea ce îl privește sunt destul de sumbre.

Deja la începutul anului 2021, predicțiile experților regali cu privire la noua viață a prințului Harry în Statele Unite, împreună cu Meghan Markle, nu erau deosebit de pozitive. Aceștia au afirmat că, în timp ce ea a înflorit în California, el „s-a adaptat să fie veșnic în spatele soției sale, devenind umbra prințului pe care l-am cunoscut”.

În anul care a trecut, multe lucruri s-au schimbat. Cuplul a mai făcut  un copil, Lilibet Diana. Meghan și Harry încă par uniți, defilând de la un eveniment caritabil la altul. Dar asupra viitorului prințului se profilează noi umbre, prezentate de Richard Hillgrove, un consultant în relații publice care a lucrat cu personalități publice precum Julian Assange și Vivienne Westwood. Expertul a acordat un interviu recent pentru ziarul britanic Express.

Un expert regal dă cărțile pe față

Hillgrove susține că lui Harry îi este greu să-și creeze propriul spațiu în Statele Unite și că prezentul nu coincide cu așteptările sale când părăsește Anglia, citează Elle.com. „Din păcate, Harry este la fel ca un iepure speriat de farul unei mașini. Nu pare deloc o persoană fericită. Pare obosit”, spune Hillgrove.

Expertul se concentrează mai ales pe faptul că prințul Harry spusese că își dorește o viață departe de lumina reflectoarelor și că în schimb s-a trezit implicat într-un nou cerc media: „S-a transformat în această creație americană, în care se află pe acoperișul unui autobuz și cântă cu James Corden, dar asta este la un milion de mile distanță de ceea ce a spus că își dorește. A spus că își dorește o viață privată”.

Analiza se încheie cu o observație amară: „El crede că acest sistem din America este conform cu interesele lui și că toată lumea acasă se bucură pentru el, dar cred că există doar multă invidie și gelozie în a nu fi fratele care este în prim-plan”.

Cuvinte dure care anunță un 2022 dificil pentru prințul Harry, care ar putea fi confirmate sau infirmate în viitoarea biografie a prințului. Data lansării este stabilită pentru aproximativ sfârșitul anului și va fi o relatare „corectă și destul de veridică” a vieții sale, scrisă „nu ca prințul care m-am născut, ci ca omul care am devenit”, mai arată sursa citată.

Sursa foto: Instagram