De ce s-a apropiat atât de mult Fuego de Lidia Buble. Suferința artistei e amintire

De ce s-a apropiat atât de mult Fuego de Lidia Buble. Suferința artistei e amintire
Paul Surugiu cunoscut ca „Fuego” este o rampă de lansare pentru orice artist pe care acesta îl „atinge”. Fie că au o carieră deja prosperă, fie că nu, prezența lui Fuego nu poate fi decât un mare plus. Lidia Buble știe asta și s-a lipit cu drag de faimosul artist.

Marea Unire ZU anunță cel mai important moment muzical de pe 1 Decembrie. Mihai Morar și echipa de la Radio ZU au reușit să aducă pe scena unui mare concert un cuplu-bombă: Lidia Buble și Paul Surugiu-Fuego.

Cei doi au mai colaborat și înainte, dar nu așa. Fuego a spus tot despre ce s-a petrecut între el și Lidia în ultima perioadă, când s-au pregătit pentru marele concert ZU.

„De fiecare dată când cânt cu Lidia Buble e o încântare! E un om bun, un coleg sincer și transmite o energie aparte! Nu suntem la prima colaborare. Acum câțiva ani am realizat un alt duet memorabil, cu melodia „Casa părintească nu se vinde” pe scena Naționalului din București, într-un concert de-al meu în care ea a fost guest-star, dar și în mai multe show-uri de televiziune.

De această data, la ZU, am decis să cântăm un șlagăr nemuritor, o piesă de succes a românilor, compusă de Edmond Deda, pe versurile lui Harry Negrin și lansată la Cerbul de Aur, de marea doamnă a muzicii românești, Luminița Dobrescu. Este vorba despre cântecul “OF, INIMIOARĂ”. Va fi show cu siguranță, mai ales că suntem două stiluri diferite și cumva ne unim forțele acum, pentru români, pentru a crea ceva care să rămână pe mai departe.

Eu sunt omul provocărilor și mereu am spus “DA”, atunci când vine vorba de lucruri atipice, dar de calitate! Dincolo de acest duet, la ZU, voi cânta cele mai de succes melodii ale mele din perioada de început, din anii 2000, din vremea în care cântam latino! Mi se pare că în vremurile complicate pe care le trăim, este de bun augur ca noi artiștii, indiferent de zona în care suntem fiecare, să ne dăm mâna și să fim uniți și să ne bucurăm de muzică, arătând astfel că fiecare are locul lui și că putem face, măcar pentru o clipă, oamenii mai buni și mai fericiți, prin muzică, căci ea ne este salvarea!” a spus Paul Surugiu-Fuego.

Lidia Buble, care pare că a depășit momentele de suferință provocate de despărțirea de Răzvan Simion, a făcut și ea o mărturisire de senzație în timpul filmărilor pentru „Marea Unire ZU”.

„Nu mai pot după el, îl iubesc! Când intră într-o încăpere se face lumină! Paul este extraordinar! Îl ador!”, i-a declarat Buble lui Adi Mihăilă `The Hitman`.

Lidia a povestit și ea că, de două luni, lucrează la un album de muzică populară, o adevărată surpriză pentru toată lumea. De asemenea, că nu exclude o colaborare muzicală cu Fuego: „Ca să dau din casă, pregătesc un album de muzică populară. Lucrăm la asta de vreo 2 luni de zile. M-am întâlnit cu Paul zilele trecute și ne-am gândit că ne-ar plăcea să facem ceva împreună”, a mărturisit artista.

Îi puteți urmări pe Fuego și Lidia pe 1 decembrie, de la ora 23.15, la Antena 1.

Se adâncește misterul monoliților. Cel din Utah „extras” peste noapte. Cel din România e încă în picioare