Răzvan Simion noua lui iubită se pare că avut parte de o primă ceartă. Îndrăgostiții au plecat împreună la munte, în weekendul acesta, la Vălenii de Munte. Din păcate, ceva s-a întâmplat, iar bruneta a stat bosumflată toată seara.

„Răzvan Simion părea să fie un client fidel și prieten cu patronul. De cum au ajuns în locație, gazdele i-au tratat regește pe cei doi. Doar că iubita prezentatorului de la Antena 1 părea extrem de nemulțumită, cu toate că Răzvan își dădea toată silința să-i facă pe plac. A stat bosumflată toată seara.

Tot timpul a strâmbat din nas și părea că nimic nu-i convine. Când au ajuns în cameră, cei doi se pare că au «încins» o partidă zdravănă de ceartă din cauza comportamentului ei”,  a mărturisit o sursă din anturajul celor doi, pentru Cancan.ro.

Ce a deranjat-o pe domnișoară?

După ieșirea la munte cu tânăra domniță, Răzvan Simion a trebuit să vină la Timișoara, pentru a petrece timp cu familia sa. Tată responsabil, prezentatorul vine deseori în orașul de pe Bega, pentru a petrece timp alături de copiii săi. Elegant, acesta s-a plimbat prin oraș alături de fiul său, Tudor. Mai mult, s-a cazat în centrul orașului, la un hotel cunoscut.

Ne întrebăm dacă nu cumva plecarea la Timișoara a fost ceea ce a deranjat-o pe noua sa iubită.

Cine e noua iubită a lui Răzvan Simion

După ce a suferit luni de zile de despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a refăcut viața.  În septembrie și-a scos iubita, în văzul lumii, la restaurantul The Grill din București, alături de prietenii lui. Asta după ce, puțin mai devreme, a fost surprins în compania aceleiași domnișoare în Istanbul.

În continuare, Răzvan Simion a rămas managerul Lidiei Buble, artistă alături de care a petrecut cinci ani. Momentan nu se cunoaste identitatea noii sale iubite, dar este vorba despre o tânără cu părul lung, închis la culoare și cu trăsături frumoase.

Sursa foto: Instagram

Ion Țiriac l-a făcut senil. Ce probleme are Ilie Năstase

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri