De ce se ceartă Justin și Hailey Bieber? Supermodelul dezvăluie secrete din relația lor „perfectă”

De ce se ceartă Justin și Hailey Bieber? Supermodelul dezvăluie secrete din relația lor „perfectă”
Doar pentru că Hailey și Justin Bieber par să aibă o poveste perfectă nu înseamnă că nu au niște ciudățenii din cauza cărora se mai și ceartă.

Supermodelul în vârstă de 23 de ani și cântărețul în vârstă de 26 de ani au început să se întâlnească în anul 2015, dar s-au despărțit după o perioadă scurtă petrecută împreună. S-au împăcat în anul 2018, fiind mai îndrăgostiți ca niciodată, apoi s-au căsătorit.

Ce dezvăluiri a făcut Hailey Bieber despre relația cu Justin

Hailey a vorbit recent despre relația lor în cadrul unui interviu pentru revista Elle și a dezvăluit că există câteva lucruri pe care soțul ei le face și o scoate pur și simplu din minți.

„Nu mă consider ca o persoană care are cele mai lungi gene din lume. Este ok. Am acceptat asta. Pot să trăiesc asta. Sunt vizibile, sunt acolo, dar nu sunt foarte lungi. Soțul meu are genele mult mai lungi decât ale mele și asta mă enervează cu adevărat. Justin se lupta un pic cu acneea. Am încercat să îl ajut să clarifice aceste probleme și să le controleze. Se pare că funcționează. Problemele au dispărut și el este foarte fericit. Îi dau toate sfaturile pe care le folosesc eu personal și i-am dat produse pe care le folosesc. Sunt mereu interesată să îmi mențin pielea hidratată. Totuși, i-a luat ceva timp”, spune soția lui Justin Bieber.

Justin Bieber, soțul ascultător

Modelul a spus că Bieber este acum destul de preocupat și atent la pielea lui și la cum și-o îngrijește, deoarece ia exemplu de la Hailey și îi ascultă toate sfaturile.

„Permiteți-mi să spun doar că bărbatul meu este atât de preocupat acum de îngrijirea pielii. Adică, nu aș spune exact că este preocupat de îngrijirea pielii, dar îi pasă mult de ceea ce se întâmplă cu pielea lui acum pentru că știe cât de mult iubesc eu asta și cât de atentă sunt la pielea mea. Așa că el îmi ascultă sfaturile”, adaugă Hailey Bieber.

Maria Ilioiu s-a umplut de bube. Ce a pățit ”ispita”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp