De ce și-a vizitat Petre Roman fiica abia acum. Motivul este unul șocant

De ce și-a vizitat Petre Roman fiica abia acum. Motivul este unul șocant
Săptămâna aceasta, Petre Roman și-a vizitat fiica, la casa acesteia și a petrecut timp cu ea și cu Isabela, nepoata lui. Oana a dezvăluit însă abia acum motivul pentru care acest lucru s-a întâmplat.

Oana Roman și tatăl ei aveau o relație înstrăinată de ceva timp. Fostul premier a ratat până și aniversarea nepoatei sale, Isabela, pe care nu a sunat-o să-i spună la mulți ani în februarie. Marți însă, Petre Roman a făcut primul pas și și-a vizitat fiica și nepoata. Oana a postat totul pe Instagram și a mărturisit cât de fericită este. „Astăzi ne-am revăzut cu tata. Arată absolut fabulos. Fericire”, scria Oana Roman în urmă cu câteva zile. 

Petre Roman și-a părăsit soția, pe Mioara, pentru cântăreața Silvia Chifiriuc. Cei doi au acum un băiat pe nume Petruș, în vârstă de 11 ani. Relația dintre fostul premier și fiica sa a avut de suferit și mai tare în momentul în care Oana a declarat ca tatăl ei îi administra pedepse când era mică. Petre Roman a fost deranjat de dezvăluirile fiice sale și a răcit relațiile, care și așa nu erau grozave. 

Petre Roman și-a vizitat fiica abia acum. Motivul uluitor are legătură cu fosta soție 

vizitat Petre Roman fiica

Invitată la „Xtra Night Show”, Oana Roman a dezvăluit de ce fostul premier a vizitat-o abia acum. Totul are legătură cu Mioara, fosta soție a lui Petre Roman. Mioara Roman este internată într-un centru de recuperare de lux, astfel că momentan nu mai locuiește cu Oana. Asta i-a oferit lui Petre Roman ocazia să vină în vizită, căci cu fosta soție nu vrea să se întâlnească. 

„“El nu a fost la noi de când ne-am mutat la vilă. Arată fabulos pentru vârsta lui. Zici că e Highlander (n.r. Nemuritorul). Îmi doream mult să-i arat casa. Am profitat că el cu mama nu se întâlnesc și, cum ea e acum plecată la tratament, l-am invitat la mine. Am fost foarte fericită că a acceptat. S-a uitat la casă, la teren, la grădină. A zis: <wow, ce casă ai!> Am trei garaje, am piviniță, pod, bucătărie de vară. Am trăit un moment de grație. Atâta lume m-a acuzat că tata mi-a dat mereu bani! Nu a fost așa, casa asta am luat-o cu banii mei. Era și el fericit și mândru de mine! Și Isa a fost foarte fericită că a venit tata la noi!”, a spus Oana Roman, la „Xtra Night Show”. 

Foto: Instagram

Scene adorabile acasă la fostul președinte Nicolas Sarkozy. Ce face Carla Bruni