De ce și cum s-a apucat Demi Moore de băut după 20 de ani de abstinență

De ce și cum s-a apucat Demi Moore de băut după 20 de ani de abstinență
În autobiografia ei, Demi Moore a povestit de ce s-a apucat de băut după 20 de ani de abstinență. Se pare că vinovatul este cineva neașteptat.

La începutul carierei ei, Demi Moore a avut probleme cu alcoolul. Părinţii ei erau fascinaţi de alcool, ceea ce în cele din urmă le-a distrus familia. Dar când a jucat în filmul de succes al lui Joel Schumacher, Sfântul Sf. Elmo, actriţa a fost forţată să meargă la reabilitare pentru a-şi păstra rolul. 

În 2003 când l-a cunoscut pe Ashton Kutcher la o petrecere, s-a îndrăgostit de el pe loc. Cei doi au vorbit toată noaptea, de parcă ar fi fost singuri în încăpere. După ce au plecat oaspeţii , Kutcher şi Moore au stat la discuţii până la răsăritul soarelui. Şi actrița a devenit „dependentă” de tânărul actor, despre care a pretins în cele din urmă că este „sufletul ei pereche”.

Demi Moore s-a apucat de băut din nou, din vina lui Ashton Kutcher 

Demi Moore băut

În cartea sa, Demi a povestit că pe atunci tânărul Ashton nu credea în alcoolism. Însă își dorea ca soția lui să poată bea un pahar de vin după cină. Astfel, actrița care nu mai băuse de 20 de ani, a picat din nou pe panta nefastă a alcoolului. „Am vrut să fiu acea fată care poate să bea un pahar de vin la cină sau care poate să ia o tequila la o petrecere. În mintea mea, Ashton îşi dorea asta, aşa că am încercat să devin o persoană normală, distractivă. Nu m-am gândit că el e un copil care habar nu are despre ce vorbeşte sau că am aproape două decenii de când nu m-am atins de alcool şi asta este o realizare imensă ”.

Deși din afară relația dintre Demi Moore și Ashton Kutcher părea perfectă, ea se distrugea din interior. În carte, Demi dezvăluie cum Kutcher obişnuia să o „facă de râs pentru că bea, chiar dacă el o încurajase”. „Ashton m-a încurajat să merg în această direcţie”, spune actriţa în memoriile sale. „Totuşi, când am mers prea departe, mi-a comunicat ce simte. Mi-a arătat o poză pe care mi-o făcuse, când mă odihneam cu capul în toaletă. Se întâmplase cu o seară înainte. Părea o glumă bună în acel moment, dar chiar a fost ruşinos”.

Foto: Facebook

Familia Fonda, cu trei actori de Oscar: Henry, Peter și Jane. Vieți pline de traume

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp