Matthew Broderick și Sarah Jessica Parker au împlinit peste două decenii în această căsnicie fericită, iar fanii se întreabă adesea csre este secretul pentru acest lucru. Pentru a aborda toate aceste întrebări adresate de fani, Matthew Broderick s-a deschis recent și a dezvăluit secretul căsniciei sale fericite.

Secretul căsniciei fericite: să nu existe nici măcar un secret

Recent, în timp ce purta o discuție sinceră cu Bruce SozusXM Radio Andy Andy, soțul celebrei actrițe a discutat despre căsnicia sa. Matthew a descris-o ca fiind o nebunie, deoarece nu-i vine să creadă că a trecut atât de mult timp. Când a fost întrebat despre „cheia” relației sale de succes, el a spus că nu există o cheie reală pentru o relație de succes, din câte știe el. 

Matthew Broderick a menționat că soția lui este cea mai bună prietenă a sa. Nu au niciun secret, este foarte recunoscător că o are pe Sarah Jessica Parker alături și o iubește foarte mult, este uimitor.

Sarah Jessica Parker văzută prin ochii soțului ei

În peste 20 de ani de relație, ei au jucat un rol împreună pentru prima dată în februarie 2020. Aceștia au primit câte un rol în piesa de comedie Neil Simon, Plaza Suite. Piesa a avut o viață scurtă la Boston, nemaiputând să se joace din cauza pandemiei, iar premiera de pe Broadway a trebuit să fie amânată.

Vorbind despre piesă, Matthew Broderick a spus că timpul scurt pe scenă i-a permis să aprecieze pe deplin cât de talentată este partenera sa. El a dezvăluit că până atunci nu a jucat niciodată cu ea pe scenă. Dar, această piesă i-a amintit doar de cât de amuzantă și de inteligentă este actrița și nevasta sa. Lăudând-o la maximum pe soție, Matthew a spus că Sarah Jessica Parker este „prea bună”.

Lovitură! Anna Lesko, în videoclipul lui Jennifer Lopez devenit viral

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri