De data asta, Daniel Onoriu s-a nenorocit. Soția s-a săturat definitiv și o spune răspicat

De data asta, Daniel Onoriu s-a nenorocit. Soția s-a săturat definitiv și o spune răspicat
Daniel Onoriu s-a jucat cu focul și s-a ars, iar divorțul bate la ușă. Ce s-a întâmplat între sportiv și soția sa.

Toată perioada cât a fost internat în spital, Isabela, soția lui Daniel Onoriu nu s-a dezlipit de lângă el. Acum, situația s-a schimbat radical.

De data asta, Daniel Onoriu s-a nenorocit. Soția s-a săturat definitiv. Iată primele declarații ale fostei partenere

Prima dată când Daniel Onoriu a vorbit despre divorț a sucit-o ca la Ploiești și a afirmat că totul a fost doar pentru a prinde sponsori. De data asta însă, problemele din relația cu Isabela sunt prea mari și nu mai e cale de întoarcere. În plus, partenera de viață a confirmat divorțul. Discretă ca de obicei, Isabela nu a vrut să intre prea mult în amănunte.

„Este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună”

„Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel. Eu sunt un om decent, nu sunt persoană publică. Nu vreau sa apar nicăieri cu nimic. Este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună”, a declarat Isabela la Antena Stars.

Daniel Onoriu spune că soția nu îl mai iubește

Cu puțin timp în urmă, Daniel Onoriu spunea că soția nu îl mai iubește, deși el a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-i ofere orice și-a dorit. El s-a declarat nemulțumit de faptul că Isabela nu vrea să devină mamă și nu îl sprijină în pasiunea lui nebună pentru curse.

„Eu încă am probleme cu picioarele, dar uite că mă lasă singur”

„Clar, sută la sută a plecat. Nu mă iubește femeia asta. Doarme pe canapea, mă lasă să dorm singur și cum să trăiesc, că nu vrea să facem copii. Nu mă susține în cariera mea, am fost cu ea la Sibiu, la Baia Mare. Mă duc peste tot în țară, vând tricouri personalizate. Eu nu sunt pregătit. Eu încă am probleme cu picioarele, dar uite că mă lasă singur”, a declarat Daniel Onoriu.