De senzație! Ce au făcut Anamaria Prodan și nașa Bahmuțeanu duminică seară

De senzație! Ce au făcut Anamaria Prodan și nașa Bahmuțeanu duminică seară
După ce și-a lansat duminică două volume autobiografice și unul dedicat mamei sale, Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au plecat împreună.

Nașa Adriana Bahmuțeanu și fina Anamaria Prodan n-au mai stat împreună de ceva vreme. Fiica Ionelei Prodan are nevoie de sprijin. Nașa copilului eiBebeto, Adriana, nu a lăsat-o singură la un moment important pentru Ana și băiatul ei.

De senzație! Ce au făcut Anamaria Prodan și nașa Bahmuțeanu duminică seară

Într-un centrul comercial din Capitală, Anamaria Prodan a strălucit la propriu. Chiar dacă trece prin momente cumplit de grele cauzate de divorțul de Laurențiu Reghecampf, blonda nu se lasă. Impresara și-a lansat două volume autobiografice, în care vorbește despre carieră și viața de familia, unde un capitol e dedicat lui Reghecampf.

Dar și o carte dedicată Ionelei Prodan. Sexy impresara a vorbit unui public restrâns, iar în momentul în care a pomenit de Reghe, Bebeto, fiul lor care se afla cu ea, a început să plângă. Stăpână pe ea, Anamaria și-a mângâiat băiatul și i-a spus câteva cuvinte care i-a emoționat pe toți:  „Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă”.

Copilul suferă enorm

Anamaria Prodan a mărturisit că fiul lor suferă enorm din cauza alegerii făcute de tatăl lui, dar și pentru că în ultimele opt luni se simte dat la o parte. „În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă şi cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el”, a mai spus impresara.

Distracție alături de Adriana Bahmuțeanu

După lansare, Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu, nașa de botez a lui Bebeto, au plecat împreună. Pentru că fosta soție a lui Silviu Prigoană conduce prea încet, Anamaria a trecut la volan. Vedeta s-a descălțat de superbii pantofi și a condus mașina de împrumut a Adrianei, încercând să facă față situației, pentru că automobilul era manual.

Adriana și Anamaria s-au amuzat copios, iar bruneta a postat totul pe contul său de socializare. „Anamaria Prodan conduce o mașină manuală, dar nu are pantofi. Pantofii sunt aici. Mașina merg eu cu ea, e mașină de împrumut. Dar pentru că eu merg încet,  a zis că o să conducă ea și fără pantofi. Tu vreodată ai condus o mașină manulă?”, a întrebat-o Adriana.

Anmaria a recunoscut că a făcut școala de șoferi pe mașini automate, de aceea îi este greu să învârtă volanul unui automobil manual. „Da, pe vremuri, când eram cu soțul meu mi-a dat să conduc cu R8 și mergeam cu a întâia și a doua pentru că eu nu știu. Eu nu am făcut niciodată școală de șoferi pe așa ceva. Numai mașini automate am condus, iar acum pentru mine e ceva incredibil”, a recunoscut impresara.

Laurențiu Reghecampf, declarație de dragoste pentru Bebeto

Cu puțin timp în urmă, Laurențiu Reghecampf a făcut gestul pe care-l aștepta toată lumea. A postat pe contul său de socializare o fotografie cu Bebeto la un antrenament, cu colegii și i-a scris câteva cuvinte. „Te iubește tata”, au fost vorbele lui Reghecampf, iar prietenii din online l-au felicitat pentru acest lucru.

Sursă foto: instagram