Adriana Bahmuțeanu își plânge soarta pe rețelele de socializare

Adriana Bahmuțeanu își plânge soarta pe rețelele de socializare
De când s-a despărțit de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu nu mai e femeia de altădată, chiar dacă nu va recunoaște niciodată.

A încercat să-și găsească fericirea în brațele altui bărbat după divorțul de Silviu Prigoană, dar nu a fost să fie. Adriana Bahmuțeanu pare nefericită.

Adriana Bahmuțeanu își plânge soarta pe rețelele de socializare

Dacă la televizor e mereu dezinvoltă, se pare că în viața de zi cu zi Adriana Bahmuțeanu încă nu și-a găsit liniștea. Recent, aceasta a postat câteva cuvinte pe contul său de Instagram, semn că bruneta are sufletul greu.

„Atunci când ești singur, îți doresti compania cuiva. Când ești in cuplu, îți lipsește libertatea. Când nu ai de muncă, îți dorești să lucrezi. Muncești, îți dorești concediu. Ești tânăr, îți dorești să faci lucruri de adulți. Devii adult și vrei să faci lucrurile pe care le fac tinerii. Trăiești în țara ta și ți-ar plăcea să locuiești în străinătate.

Ajungi pe meleaguri străine și ți se face dor să te întorci. Ajungem în punctul în care ne concentrăm doar pe ce ne lipsește și nu pe ce avem. Ratam prezentul și devenim nefericiți. Și asta doar pentru că nu știm să apreciem… Să aveți o săptămână minunată!”, a scris vedeta.

De ce s-a despărțit de fostul iubit

Adriana s-a despărțit recent de Nikos Papadopoulos, când toată lumea spera la o căsătorie. Jurnalista a recunoscut pentru Antena Stars că cei doi au căzut de comun acord să ia o pauză. ”Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni.

Am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni. Deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atât… Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon. Ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt”, a afirmat Adriana Bahmuțeanu.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre