Bianca Drăgușanu a dat-o în bară cu Nikos Vertis. Nu vine să cânte la nunta ei

Bianca Drăgușanu a dat-o în bară cu Nikos Vertis. Nu vine să cânte la nunta ei
Azi face nuntă cu Gabi Bădălău, mâine se răzgândește, acum a revenit la gânduri mai bune. Dar Bianca Drăgușanu nu va avea parte de melodiile lui Nikos Vertis la petrecere.

Bianca Drăgușanu e mai hotărâtă ca niciodată. Se mărită cu Gabi Bădălău și face două nunți. Unde l-a vrut neapărat pe Nikos Vertis.

Bianca Drăgușanu a dat-o în bară cu Nikos Vertis. Nu vine să cânte la nunta ei

Fostă blondă a lui Bodi, Bianca Drăgușanu, e foc și pară. Aceasta susține că o altă prințesă de oraș, cunoscută ca și „Turbo Prințesica” i-a făcut ochi dulci și lui Alex Bodi, dar și lui Gabi Bădălău. Și susține că a fost nevoită să ia atitudine. Sursele spun că aceasta și-a rezolvat situația cu actuala iubită a unui bogătaș, patronul unei fabrici de termopane.

Bianca spune că însăși „Turbo Prințesica” a sunat-o

Chiar dacă a mărturisit că niciodată nu a cunoscut-o personal, Bianca a afirmat că nebunatica „Turbo Prințesica” ar fi sunat-o, a scris cancan.ro. Asta după ce s-ar fi întâlnit cu afaceristul Gabi Bădălău, însă nu a avut nici o legătură amoroasă cu el. Lucru ce a făcut-o pe Bianca să răsufle ușurată. „Nu e adevărat, nu o cunosc, nu știu cine este. A ieșit Gabi cu ea, la un moment dat, eram și noi într-o pauză…

Fata m-a sunat și mi-a spus că e doar prietenă cu Gabi și că nu are nimic cu el. Dar nu a fost niciun conflict. Eu am anumite pretenții de la mine, pe care le și îndeplinesc. Nu știu cine este, ce face, cu ce se ocupă… Știu că la un moment dat era într-un anturaj, era și Gabi… Și atât. Dar să o bat… Dacă era să o fac, făceam de mult cu altele, nu cu asta”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

O nuntă în Grecia, alta în București

Cât privește nunta Biancăi Drăgușanu de care se tot vorbește de când blondina a dat ceva amanunte presei, ea nu a fost încă negată. Nunta va fi una dublă și se spune că va fi pus la bătaie 1 milion de dolari. Asta pentru că mirii, spun sursele din anturajul celor doi, vor să facă ceva cu totul ieșit din comun, o petrecere în Grecia și una la București. Drept urmare, ar fi rezervat deja două vile luxoase în Grecia, iar nuntașii vor ajunge pe tărâmul elen cu un charter închiriat special.

Bineînțeles că de la nuntă nu va lipsi unul dintre cântăreții preferați ai Biancăi, nimeni altul decât regele manelelor, Florin Salam. Pe de altă parte, informațiile – transmise presei ca să iasă de o știre cu Bianca în centrul atenției – spun că blonda l-a dorit la nunta ei și pe îndrăgitul cântăreț Nikos Vertis. Și că l-ar fi antamat deja, plătind 100.000 de euro.

Care e tariful lui Nikos Vertis

Ghinion! Bianca nu îl va avea niciodată pe marele artist internațional Nikos Vertis la nuntă. Dacă va avea vreo nuntă cu Bădălău în această vară, așa cum se tot vehiculează, iar ea nu a negat niciodată. Cu siguranță nu va fi, fiindcă Gabi Bădălău nu este încă divorțat de Claudia Pătrășcanu. În ceea ce-l privește pe Nikos Vertis nici acesta nu o să-i fie alături într-unul din cele mai frumoase momente, chiar dacă nunta va fi amânată. Motivul e simplu: Cântărețul grec nu a fost antamat de nimeni din partea Biancăi sau a lui Gabi Bădălău ca să cânte la nuntă.

Iar acum o să vă spunem de ce credem că a fost băgat artistul grec în ciorba asta mediatică, prin care Bianca mai degrabă își vinde rochile de mireasă din magazinul virtual și îi dă peste nas fostului soț Alex Bodi, decât să se mărite cu Bădălău.

Nikos Vertis va veni la București în octombrie pentru un concert. Dar nu va cânta la nicio nuntă, nici la a lui Bădălău cu Bianca, nici a altcuiva. Liliana Levința, agent exclusiv al artistului Nikos Vertis în România, s-a arătat revoltată de vehicularea acestei informații și ne-a comunicat niște lucruri interesante.

„Artistul international grec Nikos Vertis NU vine să cânte la nunta Biancăi Drăgușanu, și nici nu a acceptat vreodată în viața lui să cânte la o nuntă pentru suma de 100 de mii de euro. Managerul lui Nikos Vertis a fost contactat la un moment dat de o agenție din România și a fost întrebat care este tariful artistului pentru a cânta la o nuntă (la acel moment era vorba de alt ”ginere”). Suma cerută a fost de 150 de mii de euro pentru o oră de program și 200 de mii pentru două ore de program. Corespondența s-a încheiat în acea fază. Nu a fost nicio secundă vorba despre vreo negociere. Peste două luni, agenția a înștiințat managerul că ”nunta a căzut”, ceea ce a fost o ieșire mai elegantă din situație decât refuzul de a plati un preț atât de mare. De peste o lună, ziarele tot scriu despre participarea lui Nikos la această presupusă viitoare nuntă. Eu am fost mandatată de Nikos Vertis să explic situația și știrile cu Bianca Drăgușanu”.

Așa că, după cum se vede, Bianca Drăgușanu va putea să-l vadă pe artistul grec dacă își cumpără bilet la concert. Sau își poate pune pofta în cui!

Sursă foto: instagram, cancan

 

 

Recomandarile noastre