Gwen Stefani a găsit un soț tânăr și îndemânatic. Ce a construit pentru nuntă, întrece orice așteptări

Gwen Stefani a găsit un soț tânăr și îndemânatic. Ce a construit pentru nuntă, întrece orice așteptări
După șase ani împreună, Gwen Stefani și Blake Shelton sunt în sfârșit căsătoriți, din acest weekend. Fără să anunțe public, ca și alte vedete care au optat, recent, pentru ceremonii în cerc restrâns,  cuplul a făcut schimb de jurăminte la ferma din Oklahoma a cântărețului country. Soțul cântăreței s-a dat peste cap să pregătească „cuibul”.

După șase ani împreună, Gwen Stefani a găsit un soț tânăr și îndemânatic. Ea și Blake Shelton s-au căsătorit la ferma masivă a cântărețului de country din Oklahoma. Acesta, cu șase ani mai tânăr decât artista, i-a dat inelul de logodnă în toamna anului trecut. Apoi s-a pregătit serios pentru nuntă. Deși e și el artist, mai înainte de toate e un fermier redutabil. Așa că s-a pus și a construit o capelă, din lemn, în care s-a oficiat cununia.

Fotografiile obținute de Page Six au prezentat capela ciudată și fermecătoare, pe Blake, în vârstă de 45 de ani, și pe Gwen, în vârstă de 51 de ani, în timp ce au spus „Da” sâmbătă.

Capela este situată pe proprietatea uimitoare a lui Blake și poate fi văzută în fotografii superb împodobite cu flori albe lângă un cort de petrecere ciudat și el. Cortul a servit pentru recepția de după căsătorie. Deși mic, a fost frumos decorat cu mese și flori. „Blake a construit o capelă pe terenul fermei sale din Oklahoma. El a făcut-o singur, a declarat o sursă, după logodna de anul trecut. Este într-adevăr un tribut adus iubirii lor. Se vor căsători în capelă, cel mai probabil la începutul anului viitor”

Gwen Stefani a găsit un soț tânăr și îndemânatic

Pentru căsătorie, solista trupei No Dubt, Gwen Stefani a optat pentru o cămașă verde brodată de la Maje, pe care a combinat-o cu o fustă cu franjuri, o pălărie de cowboy și cizme roz.

Gwen și Blake s-au întâlnit în 2014, când Stefani a devenit judecător la The Voice. Blake a fost judecător la emisiunea NBC de la înființarea sa, în 2014. Gwen și Blake s-au împrietenit practic în urma divorțurilor și, în timp, prietenia cuplului a devenit iubire.

Blake a fost căsătorit cu cântăreața country Miranda Lambert, în vârstă de 37 de ani, timp de patru ani, dar fostul cuplu s-a despărțit în iulie 2015. Și Gwen a mai fost căsătorită cu Gavin Rossdale (Bush), în vârstă de 55 de ani, în 2002, după șapte ani de întâlniri. Ea a cerut divorțul în august 2015. Gwen împarte trei băieți cu fostul ei soț: Kingston, în vârstă de 15 ani, Zuma, în vârstă de 12 ani, și Apollo, în vârstă de șapte ani.

Gwen și-a anunțat logodna cu Blake în octombrie 2020 pe Instagram, unde a postat o fotografie cu ea strălucind inelul de diamant nou-nouț în timp ce îi săruta logodnicul. „Da, te rog!”, a scris aceasta alături de imagine.  Apoi, la sfârșitul lunii martie, Blake a împărtășit câteva detalii despre viitoarea nuntă. El a spus că  Dumnezeu i-a sugerat că se vor căsători în această vară.

Sursa foto: Page Six, Instagram

Bon Jovi dă pe dinafară de bucurie. A primit un anunț fantastic

Recomandarile noastre