O vedetă de la Hollywood a fost cerută în căsătorie. Cât a costat diamantul de pe degetul ei

O vedetă de la Hollywood a fost cerută în căsătorie. Cât a costat diamantul de pe degetul ei
Nu a existat nicio îndoială în mintea lui Blake Shelton că trebuia să-i cumpere lui Gwen Stefani un inel superb pentru logodna lor. Gwen și-a arătat cu bucurie noul ei inel de logodnă atunci când le-a spus fanilor vestea uimitoare.

Se pare că Blake a pus marea întrebare în weekendul din 17 octombrie în Oklahoma, unde cântăreața are o casă. A făcut-o în mod tradițional și i-a cerut permisiunea tatălui lui Gwen, Dennis Stefani. 

„Blake a conceput inelul personalizat. A însemnat atât de mult pentru Gwen că Blake a fost atât de tradițional în această privință”, ar fi spus o sursă apropiată cuplului. 

Cât costă inelul cu diamant

În timp ce avem doar fotografia de mai sus cu inelul, pe care Blake a postat-o ​​și pe rețelele de socializare, experții în bijuterii își dau deja cu părerea. Katie Zimmerman, ofițerul șef de merchandising al companiei de bijuterii Blue Niles, a declarat că inelul lui Gwen este probabil o tăietură rotundă sau ovală „setată într-un cadru solitar sau simplu pavé platină”.

Potrivit estimărilor sale, diamantul cântăreței are probabil o greutate cuprinsă între opt și zece carate, plasându-și valoarea între 700.000 și 800.000 de dolari.

Gwen Stefani și Blake Shelton

Acestea fiind spuse, alte estimări au evaluat inelul la o sumă diferită. Kathryn Money, vicepreședintele departamentului de comercializare și extindere cu amănuntul al Brilliant Earth, a declarat că el crede că este un diamant solitar care cântărește aproximativ șase carate și este așezat pe o bandă din aur alb sau platină. Dacă acest lucru este adevărat, este posibil ca inelul să fi costat aproximativ 500.000 USD, în funcție de calitatea pietrei.

Desigur, nu vom cunoaște detaliile exacte decât dacă fie Blake, fie Gwen decid să le împărtășească lumii. Cu toate acestea, indiferent de inel, este clar că Gwen și Blake, care se întâlnesc din 2015, sunt amândoi cu capul în nori în acest moment. Când și-a anunțat logodna prin intermediul Instagram-ului, Gwen a titrat fotografia ei, „@blakeshelton da, te rog!”. Distribuind aceeași imagine propriului său feed de Instagram, Blake a scris: „Hei @gwenstefani, mulțumesc că mi-ai salvat anul 2020 … Și restul vieții mele. Te iubesc. Am auzit un DA!”.

Maia Morgenstern: Actorilor le e foame pentru că nu muncesc