A spus motivul real. De ce nu vrea Ruby să se căsătorească

A spus motivul real. De ce nu vrea Ruby să se căsătorească
Are o relație frumoasă cu Robert, dar încă nu se gândește să se căsătorească. Ruby a vorbit de ce nu vrea să facă următorul pas.

Robert Adrian, iubitul lui Ruby este unul dintre cei mai buni bărbați și o înțelege pe vedetă din toate punctele de vedere. Chiar și așa, artista nu vrea să se căsătorească deocamdată.

A spus motivul real. De ce nu vrea Ruby să se căsătorească

Invitată la Antena Stars, Ruby a vorbit despre povestea pe care o trăiește de câțiva ani cu iubitul său, Robert Adrian. Cântăreața a pus punctul pe I și a afirmat și motivul pentru care încă nu e pregătită să devină soție. Pentru moment, Ruby spune că se simte tot ca un copil și vrea să-și mai păstreze această stare câțiva ani.

”Îmi doresc să mai copilăresc, dacă am face pasul ăsta cred că am punea așa pe umerii noștri o presiune, o maturitate. Noi suntem foarte fermecători și așa, e ca și cum avea o căsnicie”, a declarat bruneta. În plus, mai în glumă, mai în serios, Ruby a declarat că și lui Robert i-ar fi frică să o ia cu acte: ”Cred că îi e frică să se lege la cap cu mine”.

Și între ei există gelozie

Chiar dacă se cunosc foarte bine și s-au maturizat, artista a mărturisit că și acum există gelozie între ei. De altfel, o criză de gelozie pe care a văzut-o toată România a fost făcută de Ruby în Asia Express, când i s-a părut că o localnică îl place pe iubitul său.  „Nu am parte de critici. E o ceartă mică, o chestie, o neînțelegere…nu e criză de gelozie! Aproape am pășit în pas iar fata aia care nu mai știa de capul ei, poate încurca drumul.

Patul ei, patul lui, nu mai știa de capul ei. Ne-a întrebat dacă vrem să bem cu ea.  Nu au montat toată faza șa televizor pentr că nu era timp, trebuia să par eu aia nebună, pentru că fetele sunt nebune. Fata aia era cu ochii pe el, era geană pe el, eu mergeam așa… Fata ne invita acasă la ea, că are ea saltele jos… Nu-mi place de fata asta. Băiatul era de treabă. Gagicul ei stă în spate, nu vede unde îi fug ochii.

E golancă! Mie nu îmi plăcea din start de ea. M-a enervat foarte tare ea și situația. Nu sunt așa prietenoasă! Hai să dorm cu una care e amețită pe tine! Eu sunt geloasă, sunt posesivă, ori e al meu, ori îl omor în somn, e foarte simplu. Arăt a psihopată, mă văd și eu acum…zici că sunt nebună rău, dar nu sunt!” a spus Ruby în emisiunea lui Capatos cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre