Nu a putut să treacă peste această nenorocire. Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase

Nu a putut să treacă peste această nenorocire. Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase
E o femeie obișnuită, fără fițe, căreia Dumnezeu i-a dat talent cu carul. Dar Carmen Tănase nu a putut să treacă peste cea mai mare tragedie a vieții sale.

A rămas fără sprijin la nici 40 de ani, iar de atunci Carmen Tănase s-a schimbat radical. Care e marea dramă a celebrei actrițe.

Nu a putut să treacă peste această nenorocire. Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase

Viața i-a dat multe încercări, dar poate cea mai grea dintre acestea a fost momentul în care și-a pierdut omul drag. E vorba de soțul acesteia, regretatul critic de teatru Victor Parhon, care a plecat la ceruri măcinat de o boală cruntă. Carmen avea atunci 39 de ani și a rămas singură cu un copil. A fost cel mai cumplit moment care i-a zdruncinat definitiv viața, chiar dacă niciodată nu a arătat. Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, vedeta a povestit despre cea mai frumoasă poveste de dragoste.

„Eu nu i-am spus Da la Starea Civilă, i-am spus Bineînțeles”

„Aveam 39 de ani când l-am pierdut, spre 40 așa. Când am împlinit 40 de ani nu mai era. Nu mi-am propus să nu-mi mai refac viața, însă eu m-am și căsătorit foarte greu. Am spus foarte greu «DA», pentru că nu am considerat niciodată că un act legiferează într-adevăr o legătură strânsă între doi oameni, dar așa erau vremurile atunci.  Eram la Teatrul Național din Iași când l-am cunoscut pe Țucu și a venit familia cu tot felul de motive: «Hai să o facem!», că tot făcusem copilul.

Aveam 29 de ani când m-am măritat și am făcut copilul fără să fiu căsătorită, la 28 de ani. Ne-am căsătorit când Tudor avea câteva luni. Eu nu i-am spus «DA» nici la Starea Civilă, i-am spus «Bineînțeles». (…) A fost un tip foarte cinstit, după ce s-a căsătorit cu mine, nu a mai scris despre mine niciodată. O singură excepție a fost despre un spectacol, care l-a dărâmat efectiv, a povestit actrița Carmen Tănase.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre