Cătălin Măruță, acum 20 de ani. Imagini care stârnesc multe amintiri

Cătălin Măruță, acum 20 de ani. Imagini care stârnesc multe amintiri
La aniversarea a 65 de ani de emisie neîntreruptă, TVR are program special. Ne arată vedete la început de drum. Să-l vedeți pe Cătălin Măruță cu părul lung, cum prezenta el pe Delia și alte vedete aflate la început!

În acest an, TVR aniversează 65 de ani de emisie neîntreruptă. În arhiva TVR se mai găsesc aproape jumătate de milion de ore de imagini. Multe dintre vedetele autohtone au o legătură specială cu Televiziunea Română. Unii au ajuns la TVR de când erau copii, iar altora acolo le-a fost descoperit talentul.

Să-l vedeți pe Cătălin Măruță la 24 de ani! Făcea o emisiune cu vedete la început de drum.

Cătălin Măruță la 24 de ani. Imagini care stârnesc multe amintiri

Cătălin Măruță (44 de ani) este acum foarte cunoscut, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Însă, acum 20 de ani, era un tânăr cu părul lung care studia Dreptul. În urma unor probe a ajuns la Televiziunea Română la trupa DP 2. A prezentat mai multe emisiuni, înconjurat de talente care visau să devină mari vedete. Unele chiar au reușit.

O emisiune de succes a fost Tonomatul DP 2, pe care Cătălin Măruță a prezentat-o din 2002, până în 2005. Abia în 2007 a ajuns la PRO TV, cu emisiunea La Măruță. Acum este soț iubitor al Andrei și este tatăl a doi copii, la fel de celebri ca părinții lor. Să o vedeți pe Andra cum îi cânta lui Măruță, acum 20 de ani, pe TVR 2!

O emisiune de succes a fost Tonomatul DP 2, pe care Cătălin Măruță a prezentat-o din 2002, până în 2005

TVR împlinește 65 de ani de emisie neîntreruptă

TVR împlinește 65 de ani de emisie neîntreruptă și ne arată vedete care au crescut în televiziunea publică. Din 21 iunie, TVR 2 va difuza în grila de vară, sub sigla #generaţii TVR65, în zilele de luni şi marţi, între orele 20.00-22.00, selecţiuni din producţiile semnate de nume mari ale televiziunii.

Vom putea reveda cum arătau și ce făceau marile vedete acum peste 20 de ani.

Veți revedea secvențe din emisiuni care au făcut istorie la TVR:  „Tonomatul şi Trupa de pe 2”, „Surprize, surprize”, „Robingo”, „Şcoala vedetelor”, „Ploaia de stele”.

Atunci au debutat şi multe dintre vedetele cunoscute azi: Cătălin Măruţă, Andreea Marin, Horia Brenciu, Dan Negru, Cosmin Cernat şi încă mulți alții. Iar tradiţia, continuă!

Proiectul aniversar #generaţii TVR65 se adresează şi celor mai mici telespectatori. Aceștia vor putea viziona momente din îndrăgitele emisiuni pentru copii.

Întreaga familie se distra la „Feriţi-vă de măgăruş”, iar show-urile de după amiaza cum ar fi „Ceaiul de la ora 5”, cu Marina Almăşan.

Din Arhiva de Aur nu puteau lipsi recitalurile extraordinare ale artiştilor internaţionali invitaţi la Festivalul „Cerbul de Aur”: Kylie Minogue, Patricia Kaas, James Brown sau momentele speciale de la Selecţiile Naţionale Eurovision. Sursa: TVR


Horia Brenciu la 24 de ani de ani. Râzi cu lacrimi

Copiii de altădată. Mihai Gâdea și Mircea Badea