Horia Brenciu la 24 de ani de ani. Râzi cu lacrimi

Horia Brenciu la 24 de ani de ani. Râzi cu lacrimi
Televiziunea Română ne face o surpriză de zile mari. La aniversarea a 65 de ani de emisie neîntreruptă, are program special. Ne arată vedete la început de drum. Horia Brenciu avea 24 de ani. Râzi cu lacrimi.

Din 1956, TVR face parte din viața românilor. În acest an, aniversează 65 de ani de emisie neîntreruptă. În arhiva TVR se mai găsesc aproape jumătate de milion de ore de imagini. Multe dintre vedetele autohtone au o legătură specială cu Televiziunea Română.

Unii au ajuns la TVR de când erau copii, iar altora acolo le-a fost descoperit talentul. Să-l vedeți pe Horia Brenciu la 24 de ani! Făcea o emisiune cu copii, TIP TOP MINITOP. Te tăvălești de râs!

 Horia Brenciu la 21 de ani de ani. Râzi cu lacrimi

Horia Brenciu (48 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Cântă, prezintă emisiuni, este jurat. Românii se bat pe bilete la concertele lui de la Sala Palatului. De câte ori apare emană veselie și bună dispoziție.

A debutat la numai 18 ani, în anul 1990, în trupa „Apropo”, cântând la pian și abia mai târziu s-a remarcat și vocal. La trei ani distanță era vedetă la TVR, dar nu ca interpret, ci ca prezentator a unei emisiuni foarte populare în avea vreme, ROBINGO.

Horia Brenciu la 24 de ani! Făcea o emisiune cu copii, TIP TOP MINITOP

TVR împlinește 65 de ani de emisie neîntreruptă și ne arată vedete care au crescut în televiziunea publică. Horia Brenciu arăta într-un mare fel, la 24 de ani, când prezenta emisiunea cu copii, TIP TOP MINITOP (1996-1999).

Televiziunea Română ne face o surpriză de zile mari. La aniversarea a 65 de ani de emisie neîntreruptă, are program special. Ne arată vedete la început de drum, acum 27 de ani. Horia Brenciu avea 24 de ani. Râzi cu lacrimi

TVR împlinește 65 de ani de emisie neîntreruptă

Din 21 iunie, TVR 2 va difuza în grila de vară, sub sigla #generaţii TVR65, în zilele de luni şi marţi, între orele 20.00-22.00, selecţiuni din producţiile semnate de nume mari ale televiziunii.

Vom putea reveda cum arătau și ce făceau marile vedete acum peste 20 de ani.

Veți revedea secvențe din emisiuni care au făcut istorie la TVR:  „Tonomatul şi Trupa de pe 2”, „Surprize, surprize”, „Robingo”, „Şcoala vedetelor”, „Ploaia de stele”.

Atunci au debutat şi multe dintre vedetele cunoscute azi: Cătălin Măruţă, Andreea Marin, Horia Brenciu, Dan Negru, Cosmin Cernat şi încă mulți alții. Iar tradiţia, continuă!

Proiectul aniversar #generaţii TVR65 se adresează şi celor mai mici telespectatori. Aceștia vor putea viziona momente din îndrăgitele emisiuni pentru copii.

Întreaga familie se distra la „Feriţi-vă de măgăruş” sau la show-urile de după amiaza cum ar fi „Ceaiul de la ora 5”, cu Marina Almăşan.

Din Arhiva de Aur nu puteau lipsi recitalurile extraordinare ale artiştilor internaţionali invitaţi la Festivalul „Cerbul de Aur”: Kylie Minogue, Patricia Kaas, James Brown sau momentele speciale de la Selecţiile Naţionale Eurovision.


Horia Brenciu, când a împlinit 48 de ani: ”Noi suntem Brenciu!”

Horia Brenciu are o zână în familie