Horia Brenciu are o zână în familie

Horia Brenciu are o zână în familie
Horia Brenciu este supărat pe pandemie, dar este fericit alături de familia sa. De ziua lui, s-au distrat  la mare, iar acum iar au petrecut in nou, pentru o ”zână”.

Ca de fiecare dată, Horia Brenciu (48 de ani) ține cont de ce este mai frumos în viață. Simpaticul cântăreț și om de televiziune este supărat pe pandemie care îl împiedică să țină concerte, dar a profitat din plin ca să petreacă mult timp cu familia sa. În weekend  avut petrecere mare, pentru ”zâna” din familia sa.

Horia Brenciu are o zână în familie

”Pe lumea asta există o zână. Se numește Maria e fii-mea mijlocie și astăzi împlinește 21 ani! Dragoste, la mulți ani! Să ai parte numai și numai de visuri împlinite! PS – baftă la facultate!”, a anunțat Horia Brenciu pe Internet.

Cele mai dragi persoane din viața lui Horia Brenciu: sunt patru fete și un băiețel: soția Alice Dumitrescu (51 de ani), fiicele Andreea și Maria și micuții Toma și Mina. Horia Brenciu se transformă în prezența lor și nu contenește să ne arate cât de importantă este familia pentru el. Toată vara, i-am văzut bucurându-se de fiecare moment împreună.


Mistere de acum 2.500 de ani ies la iveală. Ce povești spun mumiile găsite

Andreea (29 de ani) şi Maria (20 ani) sunt fetele lui Alice dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, însă Horia le iubeşte necondiţionat, ca un adevărat tată. Micuţa Mina a venit în viaţa lor pe 1 noiembrie 2012.

În decembrie 2016. Horia Brenciu a anunțat că familia lui s-a mărit, după ce cuplul a decis să adopte un copilaș. “Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, declara, fericit, Horia Brenciu, în ziua de Crăciun, în decembrie 2016.

Horia Brenciu, orfan de mamă la 11 ani

Lumea îl cunoaște pe Horia Brenciu vesel, pus pe șotii, dar în sufletul său poartă o mare durere. Mama lui, Marinela, soprană la Teatrul Muzical la Braşov,  a murit răpusă de cancer pe când el avea 11 ani. În 2016, juratul şi-a pierdut şi tatăl. Dar Brenciu nu e singur acum, are o familie numeroasă care îl vizitează deseori la filmări şi îl susţine din public sau din culise.